Grybukai
Ingridientai:
4 kiaušinių tryniai,
4 šaukštai cukraus,
100 gramų sviesto,
0.5 stiklinės grietinės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0.5 šaukštelio sodos,
3-4 stiklinės miltų,
1 šaukštas aguonų
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus ir minkyti tešla kaip makaronams.
Grybukus galima kepti ir skardoje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Vita 2010-04-22 03:26:43
O grybukai nuotraukoje, ne pagal ?? recept?....
tomas 2010-03-17 01:34:55
ziaurei skanus kepu ir kepu juos
Grazina 2009-03-15 02:08:56
skaniau jeigu imaisysite sauksta majonezo,
glaujum aptepsite"grybuka"