7 rezultatų ieškant "lengvo"
Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..
Recepto vertinimas:
Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt�..
Recepto vertinimas:
Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių kompotasIngridientai:300g įvairių džiovintų vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, vyšnių, razinų), 100 g cukraus, truputis cinamono, pora gvazdikėlių, l,5l. vandens.Gaminimas Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol ..
Recepto vertinimas:
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..
Recepto vertinimas:
Virtas lynasIngridientai:1kg lyno, prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnas, morka, petražolė, salieras), druskos, truputis rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (g..
Recepto vertinimas:
Ledų, jogurto ir vaisių desertas
Ledų, jogurto ir vaisių desertasIngridientai:1 apelsinas; 1 nedidelis ananasas; 200 g mėlynių; 200 ml mėlynių skonio ledų; 200 ml citrinų skonio ledų; 1 valg. š. smulkintų riešutų (graikiškų, lazdyno ar migdolų); 200 ml lengvo jogurto; sausainiai papuošimui.Gaminimas Apelsiną nulu..
Recepto vertinimas: