7 rezultatų ieškant "slaunies"
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru
Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg minkštimo (šlaunies), 2.100 g lašiniukų, 3.1 didelis svogūnas, 4.1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 5.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, 6.1 šaukštelis druskos, 7.30 g margarino, 8.1/2 šaukšto pomi..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas avienos kepsnysIngridientai:800 g avienos (nugarinės, šlaunies), prieskonių, prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, česnako, petražolių ir kt.), 20 g riebalų, druskos.Gaminimas Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgš..
Recepto vertinimas:
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)Ingridientai:4-5 l šalto vandens, 1 kg 500 g jautienos (šlaunies), 200 g morkų, 125 g ropių, 250 g porų, 2 maži džiovinti ankštiniai pipirai, 60 g turkiškų žirnių, 400 g salierų šaknų, 150 g saldžių batatų, 400 g kukurūzų g..
Recepto vertinimas: