Orkaitėje troškinta žuvis

Ingridientai:
800 g šviežios ar šaldytos žuvies filė,
2 šaukštai sviesto, citrina,
druskos, pipirų,
2 saujos šviežių grybų,
pusė stiklinės baltojo vyno,
keletas šviežių nedidelių bulvių,
žiupsnelis krapų, petražolių.
Gaminimas
Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlankstyti folijos kraštus ir kepti gerą pusvalandį. Tiekiant keptą žuvį apibarstyti krapais bei petražolėmis. Kai kepa žuvis, išvirti šviežias bulves, nukošti, pabarstyti krapais bei pavolioti svieste.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!