20 rezultatų ieškant "kietai"
Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena) aliejaus kepimui 0,5 puodelio jogurto 60 g Gouda sūrio, su..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaušiniaiIngridientai: 4 kietai virtų kiaušinių Įdarui: 50 g minkšto pelėsinio sūrio 20 g sviesto pipirų Vorčesterio padažo 4 juodųjų alyvuogių šakelė šviežių petražolių Gaminimo būdas: Kiaušinius kietai išverdame , atvėsiname šaltame van..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g lapinių salotų, 6—8 ridikėliai, 2 agurkui, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, truputis svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant..
Recepto vertinimas:
Šaltas užkandis su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g. karštai rūkyto oto, 2 kietai virti kiaušiniai, 4 salotų lapai, 3 šaukštai citrinų sulčių, 2 šaukštai vandens, druskos ir pipirų. 2 šaukšteliai aliejaus, 125g. konservuotų pievagrybių, 2 maži pomidorai, 200g. konservu..
Recepto vertinimas:
Škotiškai patiektas kiaušinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Kietai išvirtas kiaušinis, 2. maltos mėsos mišinys, 3.džiūvėsėliai. Gaminimas:Kietai išvirtas kiaušinis nulupamas, aptepamas maltos mėsos mišiniu, apvoliojimas džiūvėsėliuose ir kepamas gruzdintuvėje. Tokiu..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Šalta cukinijų ir pomidorų sriuba
Šalta cukinijų ir pomidorų sriubaIngridientai:2 - 3 cukinijos (mažos) 450 g natūralus jogurto 150 g grietinėlės 125 ml pieno 300 g pomidorų (nuluptų) mėtų arba peletrūnų krapų petražolių 5 salotų lapai 1 kietai virtas kiaušinis 1 – 2 skilt. česnako druskos pipirųGamin..
Recepto vertinimas:
šaltibarščiaiIngridientai:2 litrai neriebaus kefyro arba rūgpienio, 1/2 litro silpnai marinuotų burokėlių arba 2-3 šviežiai virti burokėliai, 1-2 agurkai, žalių svogūnų laiškų, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, sub..
Recepto vertinimas:
Pienių lapelių salotosIngridientai:200 g pienių lapelių, 1 kietai virtas kiaušinis, 1-2 česnako skiltelės, druskos, grietinės.Gaminimas Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto čes..
Recepto vertinimas:
Šalta rūgštynių sriubaIngridientai:1/2 kg rūgštynių, 300 ml grietinėlės, krapų, petražolių, druskos, 2 kietai virti kiaušiniai.Gaminimas Rūgštynes perrenkame, nuplauname, supjaustome ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, Paverdame 2-3 min. Nukeliame nuo ugnies, atvėsina..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, nedidelis salieras, marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g sviesto, druskos, cukraus.Gaminimas Morka ir salieras stambiai sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės padažas salotomsIngridientai:2 kietai virtų kiaušinių trynių, 1 žalio kiaušinio trynio, 5 ml(1 arb. šaukšt.) vandens, 125 ml riebios grietinėlės, pipirų, druskos, 1 šaukštas citrinos sulčių arba aromatizuoto acto.Gaminimas Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai vir..
Recepto vertinimas: