20 rezultatų ieškant "ziureti"
Veganiškas obuolių pyragas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 vidutinio dydžio obuoliai, 1/2 kg. rudojo cukraus apie 0,5 kg. miltų, 1 šaukštas (be kaupo) sodos, 3/4 šaukšto citrinos rūgšties, 1/2 šaukštelio cinamono, 1 Šaukštas bulvių krakmolo, 100-150 gr. aliejaus. Gamini..
Recepto vertinimas:
“Stračiatela“ (manų sriuba)
“Stračiatela“ (manų sriuba)Ingridientai:1,5 l mėsos sultinio 1 stiklinė manų kruopų 150 g cukraus 5 kiaušiniai muskato riešuto druskosGaminimasManų kruopas, tarkuota sūrį ir kiaušinius sumaišyti, įpilti stiklinę sultinio, sudėti grūstus muskato ri..
Recepto vertinimas:
Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvisIngridientai:800g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: 1/2 šaukštelio pipirų, 2—3 lauro lapeliai, 3—4 skiltelės česnako, 1 šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (ži�..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški jautienos kukuliai
Aukštaitiški jautienos kukuliaiIngridientai:600g. jautienos, 2 riekės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių, 10 g kmynų, druskos, l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti, 1 stiklinė kmynų padažo (žiū..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikisIngridientai:400g. jautienos, 200g. kiaulienos, 200 g lašiniukų, 2 kiaušiniai, 2 riekelės pyrago, 2/3 stiklinės pieno, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sud..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški veršienos maltiniai
Žemaitiški veršienos maltiniaiIngridientai:400 g veršienos, 100 g kiaulienos, 100 g silkių, 2—3 riekutės pyrago, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės ..
Recepto vertinimas:
Avienos maltiniaiIngridientai:1/2kg avienos, 2 riekelės pyrago, 1—2 svogūnai, 1 kiaušinis (nebūtinai), 3 šaukštai džiūvėsėlių, druskos, 1 šaukštas taukų kepti, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nusp..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Lydeka, kepta su lašinukaisIngridientai:1kg lydekos, 100 g šviežių lašinukų, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruošta lydeka nusau..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pienišku šokoladu
Sausainiai su pienišku šokoladuIngridientai:200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 300 g miltų; 200 g sviesto; 100 g cukraus pudros; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. cinamono miltelių; 50 g maltų migdolų.Gaminimas Pusę pieniš..
Recepto vertinimas: