Sausainiai su pienišku šokoladu

Ingridientai:
200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
300 g miltų;
200 g sviesto;
100 g cukraus pudros;
1 kiaušinis;
Žiupsnelis druskos;
½ arb. š. cinamono miltelių;
50 g maltų migdolų.
Gaminimas
Pusę pieniško šokolado glajaus sukapot ir išlydyti karšto vandens vonelėje. Ataušinti retkarčiais pamaišant. Miltus suminkyti su sviestu, cukraus pudra, kiaušiniu, druska, cinamonu, migdolais ir atvėsintu glajumi. Tešlą apie 1 val. laikyti šaldytuve. Paskui ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėti nedidelius tešlos kauburėlius.

Sausainius kepti iš anksto iki 175°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Iškepusius sausainius ataušinti. Likusį glajų ištirpinti karšto vandens vonelėje. Sausainius iki pusės panardint į glajų ir išdžiovinti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!