Virta jautiena

Ingridientai:
1kg jautienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos,
1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").
Gaminimas
Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—2 val.). Baigiant virti pasūdoma, sudedami prieskoniai.
Išvirusi mėsa supjaustoma skersai raumenų nestorais griežinėliais, sudedama į paruoštą svogūnų padažą ir dar kelias minutes patroškinama.
Patiekiant mėsa užpilama padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolių lapeliais. Valgoma su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!