25 rezultatų ieškant "vista"
Ryžiai su višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Nedidelė višta, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, 4 stiklinės buljono, pomidorų tyrė, švieži pomidorai, lydytas sūris Gaminimas: Paimkite mažą vištą, patroškinkite. 1,5stiklinės ryžių išplaukite, nusausinę patroškinkite su 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 1 šaukštas kadagių uogų, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 1 šaukštas sviesto, 3 kiaušiniai, druskos, džiovintų slyvų. Gaminimas: Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukan..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Vištiena su padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 višta, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį kartu su supjaust..
Recepto vertinimas:
Troškinta višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Višta, 3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 stiklinės vandens, poras, 2 morkos, petražolės šaknis, citrinos sulčių, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
Honkongietiškai kepta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai citrinos sulčių 3.druskos 4.1 puodelis augalinio aliejaus 5.1 susmulkintas svogūnas 6.0,5 skiltelės česnako, 7.susmulkintos 1 šaukštelis raudonųjų pipirų 8.2 šaukštai rudo cukraus 9.2 šaukštai acto ..
Recepto vertinimas:
Višta, įdaryta grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, druskos, 150 g savo sultyse virtų grybų, 3 šaukštai margarino arba vištos taukų, 1 poras, 3 ankštiniai pipirai, vandens arba sultinio, 0,5 stiklinės vyno, 1 šaukštelis miltų, grietinė. Gaminimas: Paruoštą vištą įtr..
Recepto vertinimas:
Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vyšnių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta 2.3 šaukštai aliejaus 3.1 šaukštas sviesto 4.1 stiklinė sultinio 5.4 šaukštai degtinės 6.1,5 stiklinės vyšnių 7.2 šaukšteliai krakmolo pipirų, druskos pagal skonį Gaminimas: Višta apverdama pasūdytame vandeny..
Recepto vertinimas:
Švediška vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg svorio višta, 2.80 g sviesto, 3.120 g svogūno galvučių, 4.40 g miltų, 5.2 stiklinės grietinės arba rūgštaus pieno, 6.1 stiklinė sultinio, 7.20 g sulčių, 8.1 stiklinė ryžių, 9.40 g žalių salotų, druskos. Gaminimas: Višt�..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Kepta įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta, 2.2 riekelės pyrago, 3.1 šaukštas sviesto, vištos skilvis, рirdis, kepenys, 4.1 kiaušinis, pipirų, druskos. Gaminimas: Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvi..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su vištaIngridientai:10—12 bulvių, kiaušinis, 100 g sviesto, stiklinė pieno, pyrago džiūvėsėlių, nedidelė višta, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, išsunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, įdedama 50 g sviesto, pasūdomą, sumaišoma. Paruošta..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Salotos su rūkyta vištaIngridientai:500g virtų bulvių, 250g virtų morkų, 300g marinuotų agurkų, 500g konservuotų žirnelių, 100g obuolių, 500g rūkytos vištos, 500g majonezo.Gaminimas Visas daržoves ir obuolį supjaustyti šiaudeliais, sudėti konservuotus žirnelius. Viską išmaišyt..
Recepto vertinimas:
Virta višta su ryžiaisIngridientai:višta (1-1,5kg.), 3-4 morkos, 10 kvapiųjų pipirų, šaukštelis cukraus, šaukštas kmynų, šaukštas druskos.Gaminimas Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai l..
Recepto vertinimas:
Višta ispaniškaiIngridientai:4 vištos šlaunelės, 2 paprikos ankštys (gali būti konservuotos), 4 pomidorai, kiaušinis, 1 kg bulvių, maltų džiūvėsėlių, maltos paprikos, cayenne pipirų, pipirų, druskos.Gaminimas Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipira..
Recepto vertinimas:
Obuolių sultyse troškinta višta
Obuolių sultyse troškinta vištaIngridientai:Višta (maždaug 1 kg.), šaukštas sviesto, pusė šaukšto miltų, 3 skiltelės česnako, 10 alyvuogių, 250 ml. obuolių sulčių, 200 ml. sultinio, lauro lapelis, 2 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Viš..
Recepto vertinimas: