20 rezultatų ieškant "zaliuju ridikeliu salotos"
Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,200 g imbiero šaknies,2 apelsinų sultys,1 skiltelė česnako,200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,pundelis petražolių,1 šaukštas svies..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Braškės su žaliųjų pipirų padažu
Braškės su žaliųjų pipirų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l braškių Padažui: 150 ml grietinėlės 100 ml cukranendrių cukraus 50 g sviesto arba margarino 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų pipirų Gaminimas: Sudėkite į puodą visus padažo komponentus ir virkite, kol ištirps..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis) 3-4 stiklinės daržovių sultinio 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių druska Gaminimas: Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, u..
Recepto vertinimas:
Kelmučių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5g alyvų aliejuje, 40g konservuotų pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos
Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..
Recepto vertinimas:
Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...
Recepto vertinimas:
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)
Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)Ingridientai:800g. Vištienos krūtinėlės, 200g. žaliųjų žirnelių, 160g. pievagrybių, 40g. kukurūzų miltų, 2l sultinio, citrinžolės, 140g. svogūnų, 3-4 česnako skiltelės, 100ml. sojos padažo, 80g. sezamo sėklų aliejaus, 200g. makaronų, 30m..
Recepto vertinimas:
Avokadų, mangų ir mocarelos salotos
Avokadų, mangų ir mocarelos salotosIngridientai:12 porcijų: 400 g mocarelos, 3 dideli prinokę mangai, 2 gražgarsčių gūželės, 1 aitrioji paprika, 200 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių, druskos, pipirų, 30 ml alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio sezamų aliejaus, 2 šaukštai med..
Recepto vertinimas:
Geldutės su imbieraisIngridientai:12 porcijų: 12 geldučių su kiautais, 500ml. žuvų sultinio, petražolių, druskos, pipirų. Padažui: 20 g šviežių imbierų, 1 česnako skiltelė, 2 žaliųjų citrinų sulčių ir tarkuotos žievelės, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai sojų padažo, po..
Recepto vertinimas:
Krevetės su pomidorų pagardais
Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..
Recepto vertinimas:
Viščiukų šlaunelės su kariuIngridientai:12 viščiukų šlaunelių (be odos), druskos, pipirų, 4 šaukštai žemės riešutų aliejaus, 200 g porų, 200 g svogūnų, 3 česnako skiltelės, 30 g imbierų, 2 šaukštai kario, 6 žaliųjų citrinų lapeliai arba 2 žaliųjų citrinų tarkuotos �..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su apelsinų padažu
Kepta antis su apelsinų padažuIngridientai:vidutinio dydžio antis, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis, 2-3 česnako skiltelės, 1 raudonasis svogūnas, 4 šaukštai medaus, tarkuotos 1-2 apelsinų žievelės, 4 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis malto cinamono, pusė stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)
Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)Ingridientai:2 žaliųjų paprikų ankštys; 1 aitrioji paprika (chile jalapeño); 4 pomidorai; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; Druska ir ką tik malti pipirai; 1-2 valg. š. pomidorų padažo; 3-4 valg. š. alyvuogių aliejaus; 4 kiaušiniai..
Recepto vertinimas:
Vynuogių desertasIngridientai:4 porcijos 560 g didelių žaliųjų vynuogių be kauliukų, 60 g sviesto, 2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštelis cukraus, truputis vaisių likerio.Gaminimas Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome ma..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliais
Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliaisIngridientai:350 g agurkų, 150 g ridikėlių, 150 g pomidorų, 150 g kumpio, 450 g kefyro, 10 žaliųjų alyvuogių, šakelė krapo arba 5 g česnakų, druskos, pipirų, ledo gabaliukų.Gaminimas Agurkus, ridikėlius, pomidorus nulupkite, supj..
Recepto vertinimas: