Žaliųjų žirnelių sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis)
3-4 stiklinės daržovių sultinio
1 kiaušinis
2 šaukštai miltų
2 šaukštai susmulkintų petražolių
druska
Gaminimas:
Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą.
Po to įpilti sultinį, užvirinti, pasūdyti.
Iš kiaušinių ir miltų paruošti tešlą leistiniams kukuliams ir pilti ją plona srovele į puodą su verdančia sriuba.
Patiekti puodeliuose arba lėkštėse, apibarstytą petražolėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!