20 rezultatų ieškant "voveraites -skrustai"
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Voveraitės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.2 kiaušiniai, 3.2 šaukštai miltinio cukraus, 4.400 g riebalų, 5.5 šaukštai mielių, truputis druskos. Gaminimas: Į išplaktus kiaušinius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla t..
Recepto vertinimas:
Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg voveraičių, truputis druskos Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..
Recepto vertinimas:
Grybų ir ryžių sriubaIngridientai:500 g jautienos kaulų 250 g šviežių pievagrybių 20 g sviesto 50 g ryžių 125 g virtų šparagų 10 g šviežių peletrūnų druskosGaminimasMėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro šalto sūdyto vandens, užvirinkite ir virki..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..
Recepto vertinimas:
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių bulvių; 2 valg. š. kapotų petražolių; 3 česnako skiltelės; 1 svogūnas; 500 g virtų voveraičių; 300 g virto kumpio; 4 valg. š. grietinės; druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Bu..
Recepto vertinimas:
VOVERAIČIŲ MIŠRAINĖIngridientai:1l virtų voveraičių2-3 svogūnai3-4 šaukštai sviestopagal skonį citrinos sulčiųmaltų pipirų, druskosGaminimasSvogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Virtas voveraites sumalti m&..
Recepto vertinimas:
Šventiniai suktinukaiIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,2 kiaušiniai,maltų džiūvėsėlių,aliejaus kepimui.Įdarui:1 svogūnas,1,5 stiklinės šaldytų voveraičių, 50 g sviesto, 2 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Salotos su voveraitėmis ir špinatais
Salotos su voveraitėmis ir špinataisIngridientai:0,5 l voveraičių,20 špinatų lapelių,3 jauni svogūnai su laiškais,3 skiltelės česnako,1 stiklinė konservuotų kukurūzų,druskos, pipirų,50 g sviesto,5 šaukštai alie..
Recepto vertinimas:
Špinatų sriuba su kukuliais ir voveraitėmis
Špinatų sriuba su kukuliais ir voveraitėmisIngridientai:Kukuliams:300 g kiaulienos faršo,1 kiaušinis,1 piene išmirkyta batono riekelė, kiaulienos prieskonių,1 šaukštas krakmolo.0,5 l mažų voveraičių,rieškučios špina..
Recepto vertinimas:
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Vištų blauzdelės su voveraitėmisIngridientai:6 vištų blauzdelės,0,5 l voveraičių,4 jauni svogūnai su laiškais, 3 skiltelės česnako,3 šaukštai grietinės,150 g sviesto, vištienos prieskonių,druskos.GaminimasVi..
Recepto vertinimas:
Maltiniai su voveraičių padažu
Maltiniai su voveraičių padažuIngridientai:700 g kiaulienos faršo,2 piene išmirkytos batono riekelės,1 kiaušinis,1 šaukštas krakmolo,kiaulienos prieskonių,maltų džiūvėsėlių maltiniams apvolioti, aliejaus.Padažui: 10..
Recepto vertinimas:
Vištiena su voveraitėmisIngridientai:1 kg maltos vištienos,2 kiaušiniai,3 piene išmirkytos batono riekelės, druskos, vištienos prieskonių, svogūnų miltelių arba keptuvėje su aliejumi keptas svogūnas,1 šaukštas krakmolo,0,5 l ..
Recepto vertinimas:
Maltiniai su ''kepurėlėmis''Ingridientai:Maltiniams:700 g kiaulienos faršo,1 piene išmirkyta batono riekelė,1 kiaušinis,2 šaukštai krakmolo,kiaulienos prieskonių,miltų maltiniams apvolioti,aliejaus maltiniams kepti.1 l virtų vove..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų plovas su voveraitėmis
Perlinių kruopų plovas su voveraitėmisIngridientai:2,5 - 3 stiklinės išmirkytų perlinių kruopų,400 g kiaulienos,0,751 voveraičių,aliejaus, druskos,kiaulienos prieskonių,pomidorėlių papuošimui.GaminimasKiaulieną supjaustome ku..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažuIngridientai:Blynukams:1 kg virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 3-5 šaukštai miltų, druskos, aliejaus kepimui.Padažui:0,5 l sūdytų voveraičių, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 3-4 ša..
Recepto vertinimas:
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU
KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽUIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės,12 gabalėlių rūkyto kumpio,1 šaukštas miltų,3 šaukštai aliejaus.Marinatui:1 šaukštas susmulkinto rozmarino,1 šaukštas susmulkinto šala..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu
Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažuIngridientai:Blynukams:1 kg virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 3-5 šaukštai miltų, druskos, aliejaus kepimui.Padažui:0,5 l sūdytų voveraičių, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 3-4 šaukštai miltų, 1 stiklinė pieno, 200 g grietinės, druskos, maltų juo..
Recepto vertinimas: