Špinatų sriuba su kukuliais ir voveraitėmis
Ingridientai:Kukuliams:
300 g kiaulienos faršo,
1 kiaušinis,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
kiaulienos prieskonių,
1 šaukštas krakmolo.
0,5 l mažų voveraičių,
rieškučios špinatų lapų,
druskos,
sriubos prieskonių.
Gaminimas
Užverdame 2,5 l pasūdyto vandens. Į 1 l suberiame nuvalytas ir nuplautas voveraites. Iš kukuliams skirtų produktų paruošiame masę, iš jos formuojame kukulius ir sudedame į verdantį vandenį. Paverdame 20-25 min. Špinatų lapus nuplauname, nusausiname, supjaustome ir suberiame į sriubą. Verdame dar 10 min., paskaniname
sriubos prieskoniais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!