Vištų blauzdelės su voveraitėmis

Ingridientai:
6 vištų blauzdelės,
0,5 l voveraičių,
4 jauni svogūnai su laiškais,
3 skiltelės česnako,
3 šaukštai grietinės,
150 g sviesto,
vištienos prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Vištieną įtriname druska bei prieskoniais ir palaikome 2-3 vai. Tuomet apkepame keptuvėje su sviestu ir sudedame į troškintuvą su dangčiu. Tame pačiame svieste apkepame voveraites ir uždedame ant vištienos. Stambiai supjaustytus svogūnus, česnakus, grietinę irgi sudedame į troškintuvą ir uždengę troškiname orkaitėje, kol mėsa suminkštės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!