Salotos su voveraitėmis ir špinatais

Ingridientai:
0,5 l voveraičių,
20 špinatų lapelių,
3 jauni svogūnai su laiškais,
3 skiltelės česnako,
1 stiklinė konservuotų kukurūzų,
druskos, pipirų,
50 g sviesto,
5 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai obuolių acto.
Gaminimas
Voveraites apverdame pasūdytame vandenyje. Į keptuvę dedame sviestą, aliejų, pakaitiname, sudedame voveraites. Kai jos apkepa, įdedame susmulkintus svogūnus, kukurūzus, truputį pakepame, nukaičiame, įdedame susmulkintą česnaką, įpilame acto, išmaišome ir sudedame į lėkšteles, išklotas špinatų lapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!