Voveraitės


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 stiklinė grietinės,
2.2 kiaušiniai,
3.2 šaukštai miltinio cukraus,
4.400 g riebalų,
5.5 šaukštai mielių, truputis druskos.
Gaminimas:
Į išplaktus kiaušinius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti kaip lietiniams. Taukus supilti į puoduką, užvirinti, įmesti nuskustos bulvės griežinėlį ir įkaitinti tam tikrą voveraitėms kepti formelę. Po to šaukštu pilti į ją tešlos, įleisti į taukus ir virti, kol voveraitė pati iš formelės išsiners. Išvirusias ataušinti ir pabarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!