20 rezultatų ieškant "marinato"
Skumbrės su alyvuogėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 česnako skiltelių 300 g juodųjų alyvuogių 2–3 šakelių rozmarinų 100 ml alyvuogių aliejaus 2 skumbrių (apie 800 g) druskos, pipirų 50 g miltų citrinos sulčių Gaminimas: Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Ro..
Recepto vertinimas:
Martini steikas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 1/4 arb.š. druskos 2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekv..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena su grietine
Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Agurkas čilio marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 agurkas Marinatui: 3 šaukštai saldžiojo čilio marinato 2 šaukšteliai jūros druskos 1 šaukštas cukraus 3 šaukštai spaustos citrinos 2 šaukštai skrudintų ir smulkiai kapotų žemės riešutų 2 šaukštai šviežios pjaustytos kal..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Silkė su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijosSudedamosios dalys6 marinuotos silkės filėSilkės marinatas100 ml 12 proc. acto150 ml vandens100 ml cukraus1 svogūnas10 maltų juodųjų pipirųPadažas100 ml pomidorų tyrės100 ml cukraus50 ml kepamojo aliejaus2 skiltelės �..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandžiai prie alaus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kilkių, 0,5 l marinuotų grybų, 1 stiklinė marinato. Gaminimas: Iš gerai įsūdytos kilkės išimti kaulus, nuplauti ir suvynioti. Kad neišsivyniotų prismeigti smeigtuku. Vyniotinius užpilti marinatu ir palaikyti dieną ar ..
Recepto vertinimas:
Kaubojų kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g kiaulienos taukų, 1 šaukštas druskos, 1/2 šaukštelio maltų uoginių paprikų, 2 kg jautienos, 125 g sviesto, 100 ml acto pagardinto peletrūnais, 1 stiklinė raudonojo vyno, 50 g tarkuotų svogūnų, 2 šaukštai vorčesterio padažo. Gam..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, 0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų, 1,5 šaukštelio druskos, 1 tarkuota petražolė, 4 šaukštai ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis aštraus padažo. Gaminimas: Vištieną..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautienaIngridientai:1,2 kg jautienos filė arba kumpio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinėlės, 8 grūstos kadagių uogos, 2 laurų lapeliai, 2-3 smulkinti gvazdikėliai, 3 šaukštai šiaudeliais supjaustytų salierų šaknų, šaukštas smulkint�..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su razinomis
Marinuota jautiena su razinomisIngridientai:1 kg jautienos, 500 ml raudonojo vyno, 150 ml raudonojo vyno acto, 500 ml vandens, 2 šaukštai razinų, svogūnas, petražolės šaknis, morka, šaukštelis garstyčių sėklų, po šaukštelį mairūnų ir maltų kalendrų, 2 šaukštai aliejaus, šaukš..
Recepto vertinimas:
Šventinė nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės.Marinatui:1 morka, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, nedidelis gabalėlis saliero šaknies, 1 stiklinė šviesaus alaus, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, petražolių lapelių.3..
Recepto vertinimas:
Vištiena jogurto marinateIngridientai:vištienos be odelės, supjaustyta porcijomis. Marinatui: 300 g natūralaus jogurto (nesaldaus) arba kefyro, 1 stambios saldžios paprikos, 12 česnako skiltelių (galima dėti mažiau), 1 a.š. imbiero miltelių, 1 a.š. saldžios paprikos miltelių, pagal por..
Recepto vertinimas: