Maltiniai su voveraičių padažu

Ingridientai:
700 g kiaulienos faršo,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
maltų džiūvėsėlių maltiniams apvolioti,
aliejaus.

Padažui:
100 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
200 g grietinės,
2 stiklinės virtų voveraičių,
1 svogūno galvutė,
maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Faršą sumaišome su batono riekelėmis, kiaušinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame aliejuje. Padažui svieste apkepame kubeliais supjaustytą svogūno galvutę. įmaišome miltus ir po truputį grietinę. Suberiame voveraites ir maltus pipirus. Truputį pakepame. Maltinius sudedame įį karšččiui atsparų indąą, užžpilame padažžu, žuždengiame ir 20 min. trošškiname 220° C temperatūūros orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!