25 rezultatų ieškant "virti"

Sultinys su makaronais

Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, t..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..

Recepto vertinimas: 0

Virti porai su troškintais grybais

Virti porai su troškintais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porai, 300 g grybų, 1 šauktas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 tryniai, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Porus išvirti pasūdytame vandenyje, n..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

ŽuvienėIngridientai: 500g žuvies 1 svogūnas 1 morka 100g ryžių (arba buvlvių) lauro lapelių Maltų juodų pipirų pagal skonį Krapų Gaminimas Į puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti išvalytą žuvį..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su vaisių įdaru

Virtinukai su vaisių įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 50 g miltų, 20 g pieno, 0,5 kiaušinio, 5 g sviesto, 5 g cukraus, 1 g druskos. Įdarui: 110 g obuolių, 100 g vyšnių be kauliukų, 30 g grietinės, 30 g cukraus. Gaminimas: Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duo..

Recepto vertinimas: 0

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kopūsto, 100 g maltos jautienos ir 100 g kiaulienos, 2 l mėsos sultinio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai petražolių lapelių, pipirų, mairūno, druskos. Gaminimas: Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mė..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, dru..

Recepto vertinimas: 0

Tėčio CHARČIO sriuba

Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta lydeka drebučiuose

Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..

Recepto vertinimas: 1

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė, druskos, citrinos sulčių, vandens, pipirų, 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno arba grybų sultinio, krapų, citr..

Recepto vertinimas: 0

Garuose virti baklažanai

Garuose virti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 baklažanai 0,25 puodelio šviesaus sojų padažo 1 šaukštas juodo acto 2-3 šaukšteliai čili aliejaus 2-3 skiltelės česnako 3-4 šaukšteliai sezamo aliejaus 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis cukraus Gaminimas: 1. P..

Recepto vertinimas: 3

Virti bulvių pyragaičiai

Virti bulvių pyragaičiaiIngridientai:1,5 kg bulvių 700 g krakmolo 150 g lašinių druskosGaminimasBulves išvirti su lupenomis. Ataušusias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai išminkyti. I&scaro..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių 1 šaukštelis kepimo miltelių 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1/2 stiklinės džiūvėsėlių 1/2 svogūno 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono truputis malto muskato ri..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Aliejuje virti cepelinai su žuvimiIngridientai:7,5 kg įprastos cepelinams ruošiamos bulvėms masės Įdarui: 400 g šaldytos žuvies filė 1 svogūnas 50 g sviesto 1 kiaušinis druskos pipirų aliejaus virimuiGaminimasŠaldytą žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais, s..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai su kopūstais ir grybais

Virtiniai su kopūstais ir grybaisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 1/2 kg kopūstų, 1 svogūnas, 100 g džiovintų grybų. 1 šaukštas sviesto, druskos Gaminimas Įdarui džiovintus grybus išverdame pas..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais

Virtiniai, įdaryti varške ir špinataisIngridientai:Tešlai: 2 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 0,5 stiklines vandens, 1 šaukštai aliejaus, druskos. Įdarui: 200 g varškės, 1 kiaušinis, 500 g špinatų, 1 svogūnas, šaukštas sviesto, maltų pipirų, maltų muskatų, druskos.Gaminima..

Recepto vertinimas: 1

Sultinys

SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..

Recepto vertinimas: 0

Virti varškėčiai

Virti varškėčiai Ingridientai: 400 gramų varškės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, druskos, 50 gramų sviesto, 3 šaukštai grietinės Gaminimas Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušiniai, virti be lukštų

Kiaušiniai, virti be lukštųIngridientai:6 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 2—3 šaukštai džiūvėsėlių.Gaminimas Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4â€�..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai, virti grietinėje

Kiaušiniai, virti grietinėjeIngridientai:6 kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, svogūnų laiškų, krapų lapelių, druskos.Gaminimas Dubenėlyje užvirinama grietinė, pasūdoma, suleidžiami kiaušiniai be lukštų ir išverdami. Išvirę kiaušiniai užbarstomi smulkiai pjaustytais svogūn..

Recepto vertinimas: 5

Virti obuoliai su uogiene

Virti obuoliai su uogieneIngridientai:4 obuoliai, 100 g cukraus, l/2l vandens, 100 g uogienės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas. Obuoliai nulupami, išpjaunami sėklalizdžiai (tik ką nulupti dedami į parūgštintą vandenį). Po to obuoliai sumetami į verdantį sirupą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)

Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Ruginių miltų virtiniai su kopūstaisIngridientai:Tešlai: po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų, kiaušinis, 0,5 stiklinės pieno, druskos. Įdarui: 500 g troškintų kopūstų, 100 g spirgučių, 2 vidutinio dydžio svogūno galvutės. Padažui: 40 g sviesto arba margarino, svog..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: virti