20 rezultatų ieškant "sultis"
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..
Recepto vertinimas:
Kalakuto salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g rūkytos kalakuto krūtinėlės 2 apelsinai 1 šviežias agurkas 150 g sojų ankščių 100 g žemės riešutų Padažas natūralus jogurtas petražolės krapai cukrus pipirai Gaminimas: Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką grieži..
Recepto vertinimas:
Pynutė su džiovintomis slyvomis
Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..
Recepto vertinimas:
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušiniai (pasterizuoti) 70 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis malto cinamono 200 ml grietinėlės obuolių sultims: 100 ml vandens 100 ml koncentruotų obuolių sulčių 70 g cukraus 1 obuoly..
Recepto vertinimas:
Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais
Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiaisIngridientai:2 vištų krūtinėlių filė 90 ml alyvų aliejaus 1 smulkiai supjaustytas svogūnas 1 raudona paprika, be sėklų, supjaustyta gabalėliais 1 čili pipiras, be sėklų, supjaustytas plonais griežinėliais 350 ml raudonieji lęš..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos su krabų lazdelėmis
Salierų salotos su krabų lazdelėmisIngridientai:500 g krabų lazdelių, 3 lapkotinių salierų stiebai, 6 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, šviežiai maltų pipirų, 2 citrinos, cukraus.Gaminimas Krabų lazdeles supjaustome. Salierų stiebus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabali..
Recepto vertinimas:
Obuolių sulčių giraIngridientai:4l. obuolių sulčių, 6l. vandens, 40g mielių, 800g cukraus.Gaminimas Į sultis supilamas virintas ir atvėsintas vanduo. Mielės ištrinamos su trupučiu cukraus, išmaišomos su virintu vandeniu ir supilamos į sultis, suberiamas likęs cukrus, išmaišoma. ..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai keksiukaiIngridientai:1 didelio apelsino žievelė, 100ml. apelsinų sulčių, 2 kiaušiniai, 100g. cukraus, 100g. margarino, 250-300g. miltų, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilinio cukraus. Ant viršaus: (nebūtinai) 100g. cukraus pudros, 1 �..
Recepto vertinimas:
Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..
Recepto vertinimas:
Drebučiai "Rūta"Ingridientai:3 g mėtų, 120 g cukraus, 1300 g vandens, 70 g želatinos, 50 g bruknių, 50 g šaltalankio, 300 g kondensuoto pieno, vanilino.Gaminimas Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g)..
Recepto vertinimas:
Desertas su sultimisIngridientai:4 porcijos 500 g braškių, 2 greipfrutai, pakelis vanilinio cukraus, 4 šaukštai obuolių sulčių, šaukštas cukraus, 6 g želatinos, 125 g neriebios varškės, 200 ml riebios grietinėlės, mėtų lapelių puošti.Gaminimas Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvi..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)
Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)Ingridientai:2,5 stiklinės šaltalankių uogų, 1 stiklinė vandens, 3 valg. š. ar daugiau cukraus.Gaminimas Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengvia..
Recepto vertinimas:
SERBENTŲ MORSASIngridientai:1 stiklinė juodųjų serbentų1 stiklinė raudonųjų serbentų1l vandens100g cukrauspusės citrinos sulčiųGaminimasMorsas - vienas iš seniausių Rusijos gėrimų. Manoma, kad jis jau buvo geriamas praei..
Recepto vertinimas:
GREIPFRUTŲ PUTESIAI SU ŠOKOLADINIAIS SAUSAINIAIS
GREIPFRUTŲ PUTESIAI SU ŠOKOLADINIAIS SAUSAINIAISIngridientai:Sausainiams:2 kiaušinių baltymai,80 g cukraus,130 g kapotų riešutų,1 šaukštelis kakavos miltelių,druskos.Putėsiams:1 citrina,12 g želatinos,2 greipfrutai,250 g vanilinio jogurto,7..
Recepto vertinimas:
SILKĖS IR APELSINŲ UŽKANDISIngridientai:1 puselė silkės, 2 apelsinai, 1 mėlynasis svogūnas, 1 karnišonas, 1/2 kiaušinio,1/2 šaukštelio krakmolo, 100 g bulvių košės, 1 šaukštas tarkuoto parmezano.GaminimasNutarkuojame ape..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių sultysIngridientai:***GaminimasPrinokusias uogas gerai nuplauti ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Kaitinti uždengtas 15 min. ne aukštesnėje kaip 95°C temperatūroje, tik neužvirti. Kai vaisiai suminkštėja, sultis atskirti. Vaisi..
Recepto vertinimas: