25 rezultatų ieškant "pievagr"
KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: gabalėlis sviesto 5 (ar daugiau) pievagrybių 2 šaukštai grietinės Gaminimas: Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui i..
Recepto vertinimas:
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais
Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g pievagrybių, 150 g svogūnų, 1 l sultinio, 50 g sviesto, šaukštas miltų, šaukštelis citrinų sulčių, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 2 riekės baltos duonos, 100 g grietinės, petražolių, druskos, pipirų. Gaminimas: Pie..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g konservuotų pievagrybių, 100g juodųjų alyvų, 2 pomidorai, 1/3 poro, 2 šaukštai citrinų sulčių, truputis aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorus supjaustome kubeliais, porus greižinėliais, konservuotus pievagrybius susmul..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g pievagrybių, 1 šaukštas sviesto, 2 virti kiaušiniai, 2 pomidorai, 1 obuolys, 0,5 stiklinės grietinės, 2 šaukštai alyvų aliejaus, pusės citrinos sultys, keli salotų lapai, 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, krapų. ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai: 500 g stambių pievagrybių 1-2 šaukštai aliejaus ryšelis petražolių 3 česnakų skiltelės 4 šaukštai maltų džiuvesėlių 1/2 šaukštelis druskos maltų pipirų Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Kotelius smulkiai supjaustome i..
Recepto vertinimas:
Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..
Recepto vertinimas:
Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su pievagrybiaisIngridientai:400 g spagečių 300 g pievagrybių 250 g rūkytos kiaulienos šoninės 125 g grietinėlės 100 g tarkuoto parmezano šviežių bazilikų česnako laiškų 1 skiltelė. česnako 1 šaukštas aliejaus 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..
Recepto vertinimas:
autienos kukulių sriuba su pievagrybiais
autienos kukulių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:2 l vandens 20-25 pievagrybiai 2 morkos 1 svogūnas 2-3 bulvės druskos lauro lapelių juodųjų pipirų Kukuliams: 300 g jautienos faršo 1 kiaušinis jautienos priekonių 1 riekelė batonoGaminimasUžvirkite pasūdytą vandenį. Už..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Omletas su pievagrybiaisIngridientai:6 kiaušiniai, 150 g pievagrybių, 40 g sviesto arba aliejaus, druskos, maltų pipirų. Gaminimas Pievagrybius nuplauname, supjaustome, sudedame į keptuvę su riebalais, pasūdome, įberiame pipirų ir kepame 10-12 min. Po to paruošiame ir iškepame omletą. A..
Recepto vertinimas:
Keptos rudmėsės ar pievagrybiai
Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g pievagrybių, 2 šaukštai riebalų, 2 svogūnai, 1/2 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, petražolių, kiaušinių (1 vienam asmeniui), pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūn..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai:500 g didelių pievagrybių, 100 g svogūnų, riebalų, 2 kiaušiniai, maltų džiūvėsių, petražolių, pipirų, druskos.Gaminimas Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulk..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepti pievagrybiai
Ant grotelių kepti pievagrybiaiIngridientai:12 didelių pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, šaukštas smulkintų petražolių, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, druskos. Gaminimas Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašla..
Recepto vertinimas:
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepasIngridientai:1 kg bulvių, 100 g pievagrybių, svogūnas, 250 šoninės, 250 g dešros, 4 kiaušiniai, 1/2 stiklinės grietinės, 250 g aštraus fermentinio sūrio, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supja..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių sriubaIngridientai:200 g pievagrybių, 2 valg. š. sviesto, 2 valg. š. petražolių, 1 l. tirpaus sultinio, 4 valg. š. grietinės.Gaminimas Ant ugnies uždėti virti sultinį. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius..
Recepto vertinimas:
Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiai
Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiaiIngridientai:3 kukurūzų burbuolės, žalioji, raudonoji ir geltonoji paprikos, 6 nedidelės cukinijos, 300 g didelių pievagrybių, 100 ml alyvuogių aliejaus, 3 šaukštai susmulkintų prieskoninių žalumynų, druskos.Gaminimas Kukurūzus 10 minučių pa..
Recepto vertinimas: