Virti varškėčiai
Ingridientai:
400 gramų varškės,
1 stiklinė miltų,
1—2 kiaušiniai,
druskos,
50 gramų sviesto,
3 šaukštai grietinės
Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1,5—2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4—5 centimetrų ilgumo gabalėliais ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3—5 minutes).
Išvirę varškėčiai išgriebiami, sudedami į pašildytą dubenėlį, uždedami sviesto gabaliukai, grietinė ir tuojau valgoma.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
***** 2009-10-07 12:47:45
Nu bet nuotraukoje, tai KEPTI varskeciai, ne virti :)))
[email protected] 2009-04-06 17:32:00
na virtu varskeciu receptas man labai patiko,gal dar kokiu turite