22 rezultatų ieškant "salto"
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su porais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 500g virtų bulvių, 2 porų, po šaukštą aliejaus ir sviesto, kiaušinio, baltymo, 3/4 stiklinės riebios grietinės, druskos, pipirų, šaukšto petražolių, muskato riešuto. Tešlai: 1,5 stiklinės miltų, 1/2 pake..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 puodeliai cukraus,3 puodeliai miltų,2 arbatiniai šaukšteliai sodos,2/3 puodelio kakavos,1 puodelis aliejaus,2 puodeliai šalto vandens,4 arbatiniai šaukšteliai vanilės,druskos,4 arbatiniai šauksteliai acto. ..
Recepto vertinimas:
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 425 ml kvietinių miltų ½ šaukštelis druskos 1 šaukštelis cukraus 100 g kokosinių makaronų 1 kiaušinis 2 šaukštai sidro acto 3–4 šaukštai šalto vandens sviesto ar margarino keptuvui ištepti Įdarui: 400 g kubeliais supja..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..
Recepto vertinimas:
Barščiai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų, 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, truputis saliero ar petražolės, 2 nedideli burokėliai (400 g.), 4 bulvės, druskos, 1 - 2 litrai sultinio, 1 šaukštelis miltų, 1 - 2 šaukštai grietinė..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūrio tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 150 g miltų, 100 g margarino, 3 šaukštai šalto vandens, druskos. Įdarui: 100 g lašinių, 2 svogūnai, 150 g „Rambyno” sūrio, 2 raudonieji ankštiniai pipirai, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 1 arbatinis šaukš..
Recepto vertinimas:
Velykinis pyragas Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešlai:2 kiaušiniai,150g cukraus,100g šalto vandens,200g miltu.2 a.š. kepimo milteliu.Glaistui:80g sviesto,80g cukraus,1kiaušinio trynys,2 a.š. vanilinio cukraus. Gaminimas: Tešlai skirtus produktus išmaišome...
Recepto vertinimas:
Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..
Recepto vertinimas:
Saldi sriuba su vyšniomisIngridientai: 200g makaronų (ragučių) 1kg vyšnių pusės stiklinės cukraus 3 valgomųjų šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Užvirti vandenį , įberti cukraus ir sudėti vyšnias be kauliukų . 5 minutes virti . Mažame kiekyje šalto vandens ištirpin..
Recepto vertinimas:
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..
Recepto vertinimas:
Salotos "Būk sveika"-1Ingridientai: 300g pomidorų 200g agurkų 100g svogūnų Šalto spaudimo aliejus 6 šaukštai/ pagal skonį/ Pilno šaukštelio jūros kopūstų Gaminimas: Smulkiai supjaustytus svogūnus patriname su aliejumi ir susmulkintais džiov. jūros kopūs..
Recepto vertinimas:
Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..
Recepto vertinimas:
Šerbetas su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: . Gaminimas: Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g mišinio Naturalis, 210 ml šalto virinto vandens, 130 g šutintų kopūstų, 1 kiaušinis, sviesto, džiuvesėlių Gaminimas: 100 g mišinio „Naturalis“ užpilame 210 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima b..
Recepto vertinimas:
Suktinukas su džiovintomis slyvomis
Suktinukas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130g mišinio Naturalis, 200 ml šalto virinto vandens, 0,5 kiaušino, 52 g džiovintų slyvų, druskos Gaminimas: 130 g mišinio „Naturalis“ užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima ..
Recepto vertinimas:
Suktinukai su morkomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g mišinio Naturalis, 200 ml šalto virinto vandens, 88 g aliejuje šutintų morkų Gaminimas: 130 g mišinio „Naturalis“ užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), gerai išma..
Recepto vertinimas:
Šaltoji sriubaIngridientai:250 ml pomidorų sulčių, 500 ml aštraus pomidorų sultinio, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 3 citrinų, 15 ledo gabaliukų, 2 skilteles česnako, 2 svogūnų, 1 agurko, 2 žaliųjų saldžiųjų paprikų, kajeno pipirų, druskos.Gaminimas Pomidorų sultis, mės..
Recepto vertinimas:
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 175 g cukraus; ½ apelsino tarkuota žievelė; 100 g miltų; 100 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Sviesto formai ištepti. Kremui: 250 ml pieno; Tarkuota apelsino žievelė; 250 ml apelsinų sulčių; 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriu
Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriuIngridientai:200g vidutinio dydžio pievagrybių100g 50% riebumo sūrio50g šalto rūkymo kiaulienos arba jautienos kumpioprieskoniai ir druska pagal skonįGaminimasPievagrybius nuplauti. Išpjauti kotelį taip, kad galvutė liktų sveika. Į galvutę įdėti sm..
Recepto vertinimas: