19 rezultatų ieškant "triusi"
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Troškintas triušis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 triušis, 2.3 šaukštai riebalų, 3.1,5 - 2 stiklinės sultinio ar vandens, 4.2 šaukštai vyno ar acto, druskos, pipirų, 5.2 šaukšteliai miltų, 6.3 šaukštai grietinės, 7.1 šaukštas aštraus padažo, 8.1 petražolės šaknis..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Virta triušiena su baltuoju padažu
Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Triušienos maltiniaiIngridientai:1/2kg triušienos, 40g sviesto ar triušio riebalų, 2 riekelės pyrago, 1 kiaušinis, truputis pieno, prieskonių, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų ..
Recepto vertinimas:
Triušis folijojeIngridientai:Triušis, 250 g rūkytų vištų krūtinėlių, 4 šaukštai sauso raudonojo vyno, 5 šaukštai miltų, 3 svogūnai, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų), 8 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną supjaustome �..
Recepto vertinimas:
Nicos triušisIngridientai:1,5 kg triušienos, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 dideli svogūnai, 1 kg pomidorų, 2 skiltelės česnako, stiklinė balto sauso vyno, 24 juodos alyvuogės, citrina, petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušien�..
Recepto vertinimas:
Triušienos kotletaiIngridientai:1 kg. triušienos, 100g. lašinukų, 0,5 stiklinės pieno, 2 batono riekelės, 1 šaukštas sviesto, 1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis ba..
Recepto vertinimas:
Triušiena su garstyčiomisIngridientai:1 triušis (apie 1,5kg.), 1 šaukštas aliejaus, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas aštrių garstyčių, 3 gvazdikėliai, čiobrelių, petražolių lapelių, laurų lapų, maltų pipirų, druskos.Gami..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su marinuota žvėriena
Spagečiai su marinuota žvėrienaIngridientai:6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninė..
Recepto vertinimas:
TRIUŠIENOS DEŠRELĖSIngridientai:0,5 kg triušienos50 g lašinukųketvirtadalis stiklinės pieno1-2 riekelės padžiūvusio pyragošaukštas sniesto ar margarinoprieskoninių daržoviųprieskoniųdruskos žarnųGaminimasMė..
Recepto vertinimas:
ŠVENTINIS TRIUŠIENOS KEPSNYS SU BARAVYKAIS
ŠVENTINIS TRIUŠIENOS KEPSNYS SU BARAVYKAISIngridientai:20 g slyvų,150 g triušienos be kaulo,40 g kepto svogūno,30 g šaldytų baravykų,1 virta morka, 1 obuolys,100 g grietinėlės,2 šaukštai citrinų sulčių,50 g aliejaus,paukš..
Recepto vertinimas: