15 rezultatų ieškant "litrui"
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkųm 3vnt svogųnų, 1vnt čili raudonasis pipiras, 3 šaukštai susmulkintų krapų. Gaminimas: Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komp..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..
Recepto vertinimas:
Troškinti šonkauliukai (Jūratės)
Troškinti šonkauliukai (Jūratės)Ingridientai:Kiaulės šonkaulių, medaus (1 litrui vandens- 100g medaus), sojų padažo, imbiero, anyžių, raudonojo vyno, pipirų, česnakų, svogūnų, druskos.Gaminimas Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pači..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)
Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)Ingridientai:1 litrui vandens: 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto. Gaminimas Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmes..
Recepto vertinimas:
Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..
Recepto vertinimas:
Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)
Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)Ingridientai:juodųjų serbentų, cukraus.Gaminimas Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per..
Recepto vertinimas:
RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI
RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..
Recepto vertinimas:
RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOSIngridientai:40 g druskos 1 litrui vandens, kopūstų.GaminimasNuo kopūstų nuimame viršutinius lapus, supjaustome į dvi, o didesnius - į 4 dalis. Dalį kopūstų supjaustome. Kopūstus į indą dedame sluoksni..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų
Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..
Recepto vertinimas:
Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..
Recepto vertinimas: