15 rezultatų ieškant "litrui"

Baklažanai aliejuje

Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs rauginti agurkai

Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  Agurkųm 3vnt svogųnų, 1vnt čili raudonasis pipiras, 3 šaukštai susmulkintų krapų.  Gaminimas: Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komp..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI

KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ ŽELĖ

OBUOLIŲ ŽELĖ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų... Gaminimas: Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite į..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)Ingridientai:Kiaulės šonkaulių, medaus (1 litrui vandens- 100g medaus), sojų padažo, imbiero, anyžių, raudonojo vyno, pipirų, česnakų, svogūnų, druskos.Gaminimas Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pači..

Recepto vertinimas: 2

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)Ingridientai:1 litrui vandens: 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto. Gaminimas Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmes..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių želė

Obuolių želėIngridientai:Obuolių, cukraus, galima dėti spalvinančių uogų.Gaminimas Obuolius nuplauti, supjaustyti į 4 dalis ir virti. Karštus atsargiai nusunkti, kad sultys būtų skaidrios. Jei norite, kad želė būtų spalvota, į verdančius obuolius galite įmesti truputį aronijos..

Recepto vertinimas: 0

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)Ingridientai:juodųjų serbentų, cukraus.Gaminimas Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOS

RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOSIngridientai:40 g druskos 1 litrui vandens, kopūstų.GaminimasNuo kopūstų nuimame viršutinius lapus, supjaustome į dvi, o didesnius - į 4 dalis. Dalį kopūstų supjaustome. Kopūstus į indą dedame sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: litrui