Triušienos kotletai

Ingridientai:
1 kg. triušienos,
100g. lašinukų,
0,5 stiklinės pieno,
2 batono riekelės,
1 šaukštas sviesto,
1 kiaušinis,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose riebaluose. Tiekiame į stalą su karštomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!