19 rezultatų ieškant "krien C5 B3-pada C5 BEas"
SILKĖ SU KRIENAIS IR DARŽOVĖMIS
SILKĖ SU KRIENAIS IR DARŽOVĖMISIngridientai:500 g silkių nugarinės2 obuoliaimorka2 šaukštai sutarkuotų krienų4-5 šaukštai grietinėspagal skonį maltų pipirųcukraus ir citrinos sulčiųGaminimasVirtą morką ir ..
Recepto vertinimas:
SILKĖ SU ĮDARUIngridientai:3 porcijos480 g silkių filė100 g konservuotų moliugų2 rauginti agurkai1 raudonasis svogūnas200 g varškės su grietine2 šauktai krienų su grietinečiobrelių, druskos, pipirųGaminimasSilkių filė nu..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ BLYNAI SU VYNUIngridientai:4-6 porcijoms1,5 kg bulvių, 100 g diovintų slyvų, 3 šaukštų pomidorų padažo, 40 g tarkuotų krienų, 2 kiaušinių, 50 g miltų, 4 šaukštų baltojo vyno, trupučio riebalų, po ..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ APKEPAS SU KRIENŲ PADAŽU
BULVIŲ APKEPAS SU KRIENŲ PADAŽUIngridientai:4-6 porcijoms reikia:1 kg bulvių, 100 g tarkuotų džiūvėsėlių, trupučio riebalų, 4 kiaušinių, 40 g razinų, 150 g konservuotų žirnelių, 40 g tarkuotų krienų, ..
Recepto vertinimas:
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽAS
SALDŽIARŪGŠTIS VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košėscukrausdruskosgarstyčių arba tarkuotų krienų2 š..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOSIngridientai:1 kg burokėliųpusė stiklinės majonezo2 šaukštai nerūgščios grietinės2-3 šaukštai tarkuotų krienųšaukštas citrinų sulčiųpusė susmulkinto svogūnodruskos, bal..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI AGURKAIIngridientai:apie 2 kg agurkų1 vidutinio dydžio krieno šaknis1 vidutinio dydžio morka3-5 skiltelės česnakokrapųMarinatui:1 l vandens0,5 stiklinės acto3 šaukštai cukraus1,5 šaukšto druskos2 vidutinio dydžio svogūna..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ IR ČESNAKŲ PADAŽASIngridientai:1 kg pomidorų, 300 g česnakų, 200 g krienų, 100 g aliejaus, 100 g cukraus, 1 šaukštas druskos. GaminimasPomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame ir sumalame kartu su česnakais. Krienus sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
MĖSOS UŽKANDISIngridientai:400 g kiaulienos filė,100 g vištienos kepenėlių pašteto,50 g mėlynojo svogūno marmelado,150 g pjaustyto virto liežuvio,2 švieži pomidorai,kiaulienos prieskonių, aliejaus.GaminimasKiaulienos filė pabarsto..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SALOTOS SU ALYVUOGĖMIS
BUROKĖLIŲ SALOTOS SU ALYVUOGĖMISIngridientai:12 virto burokėlio, 100 g salotų lapų, 60 g juodųjų alyvuogių, 1 virtas kiaušinis. Padažui: 1 šaukštelis krienų, citrinų sulčių, 2 šaukštai alyvų aliejaus,..
Recepto vertinimas:
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽE
VIRTAS LIEŽUVIS KRIENŲ-GRIETINĖLĖS PADAŽEIngridientai:150 g virto liežuvio, 1 šaukštas krienų, 50 g grietinėlėsGaminimasLiežuvj supjaustome pailgomis juostelėmis. Į troškintuvą sudedame krienus ir supilame grietinėl..
Recepto vertinimas:
Sūrio salotosIngridientai:200 g fermentinio sūrio,200 g konservuotų žirnelių,3 virti kiaušiniai,1/2 avokados,1 skiltelė česnako,1 šaukštas krienų,2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai grietinės.GaminimasFermentinį sū..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepasIngridientai:3 virti burokėliai,2 svogūnai,0,5 l raugintų kopūstų,1 stiklinė virtų pupelių, 200-300 g virtos mėsos,2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė krienų, 50 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus.Gamini..
Recepto vertinimas:
Rauginti patisonaiIngridientai:3 kg patisonų, 100 g krapų, 10 g česnakų, 15 g krienų šaknų, juodųjų serbentų lapų. Sūrymui: 1 l vandens, 50-70 g druskos.GaminimasJaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais s..
Recepto vertinimas:
Parauginti saldžiarūgščiai patisonai
Parauginti saldžiarūgščiai patisonaiIngridientai:2 kg patisonų, 1 l vandens, 30 g druskos, 15 g cukraus, 120-150 g prieskonių (vyšnių ir juodųjų serbentų lapų, krapų, krienų lapkočių, česnakų).GaminimasJaunus 3..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžosIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, 50 g druskos, lOO g cukraus, 8-10 juodųjų pipirų žirnelių, šaukštas garstyčių sėklųjuodųjų serbentų šakelė, 2 skė&..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su jautienaIngridientai:4 riekelės duonos,30g sviesto, 2 šk. aštrių garstyčių,250g jaučio arba veršio kepenėlių,4 marinuoti agurkėliai,50g svogūnų,2 šk. tarkuotų krienų,salotų lapų.Padaža..
Recepto vertinimas:
Liežuvio salotosIngridientai:500 g. virto liežuvio,200 g. marinuotų agurkų,200 g. konservuotų žirnelių,300 g. majonezo,100 g. krienų,100 g. citrinos.GaminimasIšvirtą liežuvį nuvalome ir supjaustome kubeliais. Taip pat supjaustome kubeliais ..
Recepto vertinimas:
ANANASINĖS VASAROS SALOTOSIngridientai:580 g konservuotu ananasų gabalėliu,3 šakelės saliero lepelių,3 šaukštai daigintų grudų,1 obuolys,1 maža kekė vynuogių,1 šaukštelis krienų,1 šaukštas citrinos sulči..
Recepto vertinimas: