Keptas triušis su priedu
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1350 g triušio,
30 g lašiniukų,
3 grietinės,
7 g sviesto,
5 g taukų,
5 g prieskoninių daržovių,
150g priedo, druskos
Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį mėsai užpilti.
Iškeptą mėsą sukapokite gabalais, užpilkite mėsos sultimis ir paduokite su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais. Skanaus !
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!