ŠVENTINIS TRIUŠIENOS KEPSNYS SU BARAVYKAIS

Ingridientai:
20 g slyvų,
150 g triušienos be kaulo,
40 g kepto svogūno,
30 g šaldytų baravykų,
1 virta morka,
1 obuolys,
100 g grietinėlės,
2 šaukštai citrinų sulčių,
50 g aliejaus,
paukštienos prieskonių,
muskatų, ''Vegetos'',
džiovintų mairūnų.
Gaminimas
Triušieną supjaustome vidutinio dydžio kubeliais. Kepame keptuvėje 7 minutes, sudedame kubeliais pjaustytus baravykus ir morkas, suberiame prieskonius. Obuolį supjaustome griežinėliais, supilame grietinėlę, citrinų sultis, užviriname, sudedame džiovintas slyvas. Tiekiame su ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!