21 rezultatų ieškant "tepti"
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 batono riekutės, 5 kiaušiniai virti, 100 g virtų grybų, 50 g lieso kumpio, 23 šaukštai grietinės, 2 šaukštai alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Kiaušinius supjaustyti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Kumpį..
Recepto vertinimas:
Avokado suteptinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Avokadas SvogūnasDruska PrieskoniaiDuona 2 riekelės Gaminimas: Avokadą sumaigyti šakute, sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, pridėti druskos ir prieskonių. Storai aptepti duono..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortasIngridientai:180 g biskvitinių sausainių, 1 l. abrikosinio jogurto, 150 g šokoladinio glajaus, šiek liek aliejaus, 8 šaukšteliai želatinos, 1 citrinos sultys, 250 g cukraus, indelis konservuotų abrikosų, 250 g grietinėlės.Gaminimas Tortinės dugną iškloti svies..
Recepto vertinimas:
Obuolių tortasIngridientai:300 g tiltų, 225 g sviesto, 100 g cukraus pudros, 1 kiaušinis, 2 šaukštai vandens, 4 dideli obuoliai, druska, riebalai formai ištepti, cukraus pudra tortui apibarstyti.Gaminimas Iš sviesto, miltų, 40 g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją i..
Recepto vertinimas:
Melioninis tortasIngridientai:180 g cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 200 g javainių, indelis konservuotų abrikosų, pakelis citrinų želės, 100 g tyrės pavidalo varškės, 2 šaukštas citrinos sulčių, vanilinio cukraus, 250 g grietinėlės, po 1/2 dviejų spalvų melionų, 5 grieži..
Recepto vertinimas:
Tortas su žaliąja citrinaIngridientai:40 g sviesto, 130 g biskvitinių sausainiu, citrinų želė (sausa), 1 pakelis vanilinio cukraus, 250 g tyrės pavidalo varškės, 4 šaukštas žaliosios citrinos sulčių, 100 g cukraus, melisų, 250 g grietinėlės, žaliosios citrinos griežinėli�..
Recepto vertinimas:
Užkandinis tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 500g miltų, 30g mielių, stiklinė pieno, kiaušinis, 80g sviesto, truputis druskos, cukraus. Aptepams: 100g ryžių, stiklinė pieno, krevečių, 200g majonezo, truputis druskos ir cukraus, 300-400g sviesto, 1-2 dėžutės šprotų..
Recepto vertinimas:
Serbentų ir varškės pyragasIngridientai:250 g varškės; Žiupsnelis druskos; 6 valg. š. pieno; 4 valg. š. aliejaus; 3 kiaušiniai; 400 g cukraus; 1 arb. š. kepimo miltelių; 400 g miltų; 750 g serbentų; 500 g liesos varškės; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 pak. vanilinio cukraus; 50..
Recepto vertinimas:
Švarcvaldo vyšnių tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; 150 g cukraus; 1 pak.vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 75 g miltų; 75 g krakmolo; 25 g kakavos miltelių; Sviesto formai patepti. Trapiai tešlai: 150 g miltų; 1 mažas trynys; 65 g cukraus; ½ pak.vanilinio cukraus; ½..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g maltų sausainių; 150 g maltų lazdyno riešutų; 1 valg. š. romo; Sviesto formai ištepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 1 kg slyvų; 6 kupini valg. š. cukraus; Mažas gabalėlis cinamo..
Recepto vertinimas:
Riešutų biskvito vyniotinisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 75 g cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 50 g miltų. Įdarui: 250 ml grietinėlės; 1 pak. vanilinio cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Tiramisu“ su kiviais
Tortas „Tiramisu“ su kiviais Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 valg. š. vyšnių arba kitokio mėgstamo likerio. Įdarui: 4-5 valg. š. abrikosų arba persikų uogienės; 6-8 kivi..
Recepto vertinimas:
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu
Tortas su pistacijomis ir ananasų kremuIngridientai:Trapiai tešlai: 50 g krakmolo; 100 g miltų; 50 g cukraus; 1 trynys; 75 g sviesto arba margarino; Riebalų formai ištepti. Biskvitinei tešlai: 4 kiaušiniai; 160 g cukraus; 60 g krakmolo; 60 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 7..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 100 g kapotų graikinių riešutų. Įdarui: 500 ml pieno; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 200 g minkšto svi..
Recepto vertinimas:
Drezdeno kiaušinių pyragasIngridientai:Tešlai: 125 g miltų; 75 ml pieno; 10 g mielių; 20 g cukraus; 20 g lydyto sviesto; Žiupsnelis druskos Riebalų formai patepti. Varškės masei: 290 g varškės (20% riebumo); 30 g miltų; 1 kiaušinis; 50 g šviesių razinų. Pudingo masei: 300 g paru..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su agrastaisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 4 tryniai; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų kepimo formai ištepti. Bezė masei: 4 baltymai; 160 g cukraus; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 200 g konservuotų agr..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Tortas ''Generolas''Ingridientai:Tešlai: 250 g margarino, 3 stiklinės miltų, 1 kiaušinis, 1 stiklinės cukraus pudros, 1 pakelis vanilininio cukraus (galima nedeti) 1 saukštas sodos (gesinta ar negesinta nesvarbu) Kremui: 2 stiklinės grietinės, ..
Recepto vertinimas:
Kepta duona su sūrio ir majonezo mase
Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..
Recepto vertinimas: