Tortas ''Generolas''

Ingridientai:
Tešlai:
250 g margarino,
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
1 stiklinės cukraus pudros,
1 pakelis vanilininio cukraus (galima nedeti)
1 saukštas sodos (gesinta ar negesinta nesvarbu)
Kremui:
2 stiklinės grietinės,
120 g cukraus pudros,
1 stiklinė kokoso drožlių,
1 saukštas kakavos (Arba kas nors kitka),
1 pakelis grietinės standiklio (Nebūtina).
Gaminimas
Gaminimas:
margariną trinti su cukraus pudra kol ištirpsta cukraus pudra, pridėti miltų, kiaušinį, vanilinio cukraus ir sodos, tada išmaišyti ir baigi rankom minkyti tešlą. Atskirti tešla į 3 lygias dalis, jas padėti į šaldytuvą ir daryti kremą (jis parasytas apacioje), kai padarytas kremas kočiojama tešla pagal surasta formąą. Kraštai neturi labai išlysti išš formos. Kai išškoččiojama blynas suš šakute jįį sęįįįubadyti ir tada dąąąąąąąąąąąąąą9;ti į paršuoštą skarŠčdą ir keptiūūūū orkažžžžžitė&#šššššššššššššš279;je 200 C, kol pagels. Išėėmus greitai išimti iš skardos ir apipjauti pagal formą, at&ųųų#279;vėsinti. Nėėėėėėėėėuopjovas sumali iki džiūvėsėlių.
Kremo paruošimas:
Grietinę paplaki ir dėti cukraus pudroje ištirpintą standiklį, kokoso drožles ir kakavą. Gerai išplaki ir pastatyti į šaldytuvą.
Tortas:
Paimti 1 blyną padėti ir tepti ant jo kremą, po to ant jo dėti kitą blyną ir vel tepti. Taip ir su trečiu blynu. Šonus aptepti kremu ir aplipdyti džiūvėsėliais. Viršuje galima iš kokoso drožlių padaryti papuošimą. Aišku viršus irgi turi būti pateptas kremu.
Tortą laikyti šaldytuve ir geriausia valgyti kitą dieną po pagaminimo.
Jei liko kremo ir džiūvėsėlių paimk ir sumaišyk juos ir gali suvalgyti.
SKANAUS (Zilvinas)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!