25 rezultatų ieškant "svieziomis"
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Lašišų suktinukai su pipirų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g lašišų filė 8 kininio kopūsto lapai 50 ml ryžių ¼ šaukštelio juodųjų pipirų druska 8 ploni rūkyto kumpio griežinėliai Padažas: 250 ml balto vyno 1 pom..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir brokolių omletas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 geltonoji paprika 2 pomidorai 1 didelis svogūnas 250 g brokolių 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 8 kiaušiniai 8 valgomieji šaukštai vandens 2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės 125 g mocarela sūrio 1 arbatin..
Recepto vertinimas:
Maltos mėsos suvožtiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 svogūnas 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 300 g maltos mėsos 2 valgomieji šaukštai garstyčių ½ arbatinio šaukštelio druskos ¼ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų 200 g tarkuoto sūrio 4 riekelės ruginės d..
Recepto vertinimas:
Kumpio ir porų kremas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g kumpio 1 didelis poras 1 obuolys 1 valgomasis šaukštas margarino arba sviesto 6 kiaušiniai ½ valgomojo šaukšto miltų 100 ml pieno druska baltieji pipirai petražolės Gaminimas: Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: spanguolių želė 1 pakuotė vandens 300 ml spanguolių 1 g Gaminimas: Spanguolių želė užpilti verdančiu vandeniu. Maišyti tol, kol ištirps želatinos gabalėliai. Tuomet skystį atvėsinti iki +12° - +14�..
Recepto vertinimas:
Plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g sviesto arba margarino 300 ml kvietinių miltų 1/2 arbatinis šaukštelis druskos 50 ml vandens Sūrio ir špinatų įdarui 200 ml grietinėlės arba pieno 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1 žiupsnis baltųjų pipirų (ant peilio galo) 1 žiupsn..
Recepto vertinimas:
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su obuoliais
Grybai, troškinti su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g grybų, 3 šaukštai margarino arba sviesto, 3 rūgštūs obuoliai, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų. Gaminimas: Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, ko..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Makaronų užkepėlėIngridientai: 230g makaronų vamzdelių 1 stiklinės tarkuoto sūrio 300 g. rūkyto kumpio 3 kiaušinių 1 l pieno druskos pipirų 1-2 arbatinių šaukštelių picos prieskonių 4-5 griežinėliais supjaustytų pomidorų Pagaminimo būdas: Išteptą riebalais ..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas šokoladinis pyragas
Amerikietiškas šokoladinis pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g juodojo šokolado + 125 g juodojo šokolado 100 g nesūdyto sviesto 5 sutrinti sausainiai 350 ml kvietinių miltų 400 ml cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos 300 ml kefyro 4 kiaušiniai 100 g graikinių riešutų branduoli..
Recepto vertinimas:
Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 aštraus skonio dešrelės 6 bulvės 2 morkos 1 pastarnokas 2 raudonieji svogūnai 1 geltonasis ankštinis pipiras 2 česnako skiltelės druska, pipirai 1 arbatinis šaukštelis cukraus Padažui: 200 g liesos grietinės 2 a..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos karbonadasIngridientai: 300g kiaulienos nugarinės 100 g ropinių sbogūnų druskos, kiaulienos prieskonių žalių daržovių Paruošimo būdas: Kiaulienos nugarinę supjaustyti gabalais, ropinius svogūnus pusžiedžiais. Mėsą ir svogūnus sudėti į dubenį, pabarstyti dr..
Recepto vertinimas:
Vištienos šašlykasIngridientai: 200 g vištienos filė 50 g. majonezo druskos, pipirų, kario Paruošimo būdas: Vištienos filė be odelės supjaustyti juostelėmis. Iš majonezo, kario, druskos ir pipirų pasigaminti marinatą, kuriame marinuoti vištieną. Vištienos gabalėlius mau..
Recepto vertinimas:
Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..
Recepto vertinimas:
Vištienos maltinukaiIngridientai: 250g vištienos filė 20g ropinių svogūnų druskos, vandens, pipirų šviežių daržovių Paruošimo būdas: Vištienos filė be odos ir be kaulų sumalkite kartu su ropiniais svogūnais, sumaišykite su prieskoniais, druska ir šlakeliu vandens. Mas..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmisIngridientai:1l. voveraičių, 50 g lašinukų, 4-5 šviežios bulvės, 2 svogūnai, 1 česnako skiltelė, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų. Gaminimas Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verda..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis
Veršiena su šviežiomis slyvomisIngridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb, šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto ( man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai ( 2juodieji, 3 kvepiantiej..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šviežiomis daržovėmis
Spagečiai su šviežiomis daržovėmisIngridientai:4-6 porcijos: 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų, 500g rupių miltų spagečių, 90g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 1 skiltelė susmulkinto česnako, 2 stiebeliai supjaustyto saliero, 20 vyšninių (mažy�..
Recepto vertinimas:
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis
Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomisIngridientai:4 porcijoms: 5 kiaušinio tryniai; 115 g cukraus pudros; ½ stiklinė saldaus baltojo vyno; 85 g pasifloros vaisių minkštimo; 115 g mėlynių; 145 g aviečių; 145 g braškių.Gaminimas Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol ..
Recepto vertinimas:
Tortas su šviežiomis braškėmis
Tortas su šviežiomis braškėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus; 4 valg. š. miltų; 1 valg. š. krakmolo. Įdarui: 500 g varškės; 160 g cukraus; 4 valg. š. apelsinų likerio; 2 pak. vanilinio cukraus; 500 ml grietinėlės; 8 arb. š. želatinos; 150 g trinto šokolado; 500..
Recepto vertinimas: