Spanguolių putėsiai
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
spanguolių želė 1 pakuotė
vandens 300 ml
spanguolių 1 g
Gaminimas:
Spanguolių želė užpilti verdančiu vandeniu. Maišyti tol, kol ištirps želatinos gabalėliai. Tuomet skystį atvėsinti iki +12° - +14° C temperatūros ir plakikliu plakti iki standžių putų - kol patiekalo tūris padidės 3-4 kartus.
Į paruoštus atšaldytus indus sudėti putėsius papuošti šviežiomis ar šaldytomis spanguolėmis. Laikyti šaldytuve 1 val. - kol sustings.Tinka vartoti su:
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!