20 rezultatų ieškant "vyno receptas"
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..
Recepto vertinimas:
Višta su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta 2.1 galvutė česnako 3.100 g baltojo vyno, vištienos prieskonių, druskos 4.50 g sviesto šviežių rozmarinų Gaminimas: Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valan..
Recepto vertinimas:
File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..
Recepto vertinimas:
Filė kepta ant iešmo Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700-800g), 2.1 nedidelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mės..
Recepto vertinimas:
Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lašiša, žuvies prieskonių 2.1 stiklinė baltojo vyno, 3.1 citrinos sulčių, aliejaus, 4.100 g džiovintų grybų, 5.1 svogūnas 6.4 skiltelių česnako, krapų. Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu,..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..
Recepto vertinimas:
Lašiša su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lašišos, žuvies prieskonių, 1 stiklinės baltojo vyno, 1 citrinos sulčių, aliejaus, 100 g džiovintų grybų, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, krapų Gaminimas: Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pag..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..
Recepto vertinimas:
Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu
Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremuIngridientai:3 kiaušiniai, 70 g miltų, 340 g cukraus, 750 ml sauso baltojo vyno, 30 g krakmolo, 40 g želatinos, 4 kiaušinių tryniai, 375 ml grietinėlės, miltinio cukraus, 1 kg žaliųjų vynuogių be kauliukų.Gaminimas 1. Kiaušinių trynius atskiriame ..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys vyno padažeIngridientai:1 kg veršienos kumpio, 250 g veršienos kaulų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, l/2 stiklinės pomidorų košės. Vyno padažui: 2 svogūnai, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno), maltų p..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepenysIngridientai:800 g veršienos kepenų, 2 morkos, 1 svogūnas, saliero šakelė, ryšulėlis žalumynų, 2 šaukštai tirštos grietinės, 0,5l. balto sauso vyno, 3 šaukštai vyno acto, 50 g sviesto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Nuvalytas daržoves ..
Recepto vertinimas:
Meksikietiška žuvienėIngridientai:2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 200 g žuvies filė, 250 g baltojo vyno, 300 g pomidorų, 500 ml mėsos sultinio, 1 nenubrauktas šaukštelis kukurūzų (bulvių) krakmolo, 1 šaukštas pjaustytų svogūnų laiškų, 30 g tarkuoto sūrio, ..
Recepto vertinimas:
Kalukutienos ir daržovių salotos
Kalukutienos ir daržovių salotosIngridientai:2 petražolių šaknys, 2 svogūnai, 0,5l. sauso baltojo vyno, 800 g baltos kalakuto mėsos (krūtinėlės), maltų raudonųjų pipirų, druskos, 100 ml riebios grietinėlės, 2 šaukštus raudonojo vyno acto, 1 citrina, koriandro žaluma.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Šlaunelės su vyno padažuIngridientai:4 porcijoms reikės: 4 didelių vištienos šlaunelių, 2 morkų, poro, svogūno, 250 g pievagrybių, 2 šaukštų aliejaus, 2 šaukštų sviesto, 8 šakelių čiobrelių, 2 šaukštelių miltų, 1/2l. sauso vyno, 1/4 stiklinės grietinės, druskos, pipirų.G..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutėIngridientai:Papločiui:75 g sviesto, 1 kiaušinis,50 g cukraus, 300 g miltų.Biskvitiniams lakštams:6 kiaušiniai,300 g cukraus, 250 g miltų,6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių.Vyno ..
Recepto vertinimas: