13 rezultatų ieškant "sultims"
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, pagal skonį druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti i..
Recepto vertinimas:
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis
Ledai su cinamonu ir šiltomis obuolių sultimis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušiniai (pasterizuoti) 70 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis malto cinamono 200 ml grietinėlės obuolių sultims: 100 ml vandens 100 ml koncentruotų obuolių sulčių 70 g cukraus 1 obuoly..
Recepto vertinimas:
Baklažanai su šviežiais grybais
Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..
Recepto vertinimas:
Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Lydeka, kepta su lašinukaisIngridientai:1kg lydekos, 100 g šviežių lašinukų, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruošta lydeka nusau..
Recepto vertinimas:
Grietinėje troškinti baklažanai
Grietinėje troškinti baklažanaiIngridientai:1 kg baklažanų, 3-4 svogūnai, 2-3 skiltelės česnako, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, aliejaus, druskos, pipirų, žalumos.Gaminimas Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir ..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumiIngridientai:3,6 kg svorio kumpis, 24 gvazdikėliai, 125 ml apelsinų sulčių, 75 g rudojo cukraus, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai medaus.Gaminimas Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį �..
Recepto vertinimas:
Aštrios meliono salotosIngridientai:6 porcijos: 1 didelis oranžinis arba geltonas melionas (apie 1,4 kg), 2 nedideli žali melionai (apie 1,4 kg), 1/2 raudonojo svogūno, 1 apelsinas, 250 ml jogurto be priedų, 15 ml (1 šaukštas) medaus. Gaminimas Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau...
Recepto vertinimas:
Baklažanų su grybais troškinys
Baklažanų su grybais troškinysIngridientai:2-3 vidutinio dydžio baklažanai; 500 g šviežių grybų; 2-3 svogūnai; 4 valg. š. sviesto; 1 stiklinė grietinės; 2 valg. š. miltų; Druskos.Gaminimas Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusa..
Recepto vertinimas:
Daržovių vėrinukai kepti grilyje
Daržovių vėrinukai kepti grilyjeIngridientai:1 cukinija; 1 baklažanas; 8 pievagrybiai; 8 konservuotos aitriosios paprikos; 1 valg. š. citrinos sulčių; Druskos; Alyvuogių aliejaus.Gaminimas Cukiniją nuplauti ir supjaustyti 1 cm pločio griežinėliais. Baklažaną nuplauti ir supjaustyti 2 ..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų sultysIngridientai:***GaminimasSultims tinka sunokusios aktinidijų uogos. Sultys spaudžiamos rankomis naudojant dvigubai sudėtą marlės skiautę arba dvigubos marlės maišelį. Išspaustas sultis supilti į emaliuotą puodą, p..
Recepto vertinimas: