Ledų desertas su uogomis

Ingridientai:

400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių )
175g raudonųjų serbentų
175g aviečių
50g cukraus pudros
30-40 ml grietinėlės
500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių)

Gaminimas:

Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes . Apibarstyti cukraus pudra , supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės . Išvirusias uogas ištrinti elektriniu trintuvu ir tyrę atvėsinti . Į desertiniu indėlius įdėti ledų ,aplieti paruoštu užpilu ir gausiai apdėti šviežiomis uogomis.
Skanaus!
Šaltinis IKI recepta

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!