20 rezultatų ieškant "sumaisytu"
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Demerara širdys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (apie 40 vnt.)Tešlai200 g miltų100 g Demerara cukraus125 g sviesto1 kiaušinio trynys1 šaukštelį vanilės cukraus (su natūralia vanile)Papuošimuicukraus milteliaižiupsnelis raudonų maistinių dažųvanduo Gaminimas: Sumaišykite visus prod..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..
Recepto vertinimas:
Vasaros salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l sumaišytų salotų 4 kieti gerai prinokę pomidorai 10 cm agurko 10 virtų šviežių bulvių 10 cm porų 100 ml smulkiai supjaustytų petražolių 5–10 ridikėlių Salotų padažui: 100 ml aliejaus 50 ml vandens 2 arbatiniai šaukšteliai cuk..
Recepto vertinimas:
Vaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 kiaušiniai; 1 stiklinė cukraus; 0.5 stiklinės kefyro arba rūgpienio; 50 g. tirpyto sviesto arba 1/4 aliejaus; apie 2 stiklinės miltų; vanilinio cukraus, cinamono pagal skonį; 1 arbatinis šaukštelis kepimo..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g. virtos ar keptos mėsos arba šaltienos, 200 g. virtų bulvių, 200 g. obuolių, 0,5 virto saliero, 1 stiklinė majonezo, 2 šaukštai pieno, 2 šaukštai obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas garstyčių, 1 šaukštas acto, 3 šaukštai krien�..
Recepto vertinimas:
Žydiškos silkių salotosIngridientai: 400 g silkės filė 2 svogūnai 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštelis acto Svogūnai smulkiai supjaustomi, pašlakstomi aliejumi, sumaišytu su actu ir paliekama 1 valandai, kad išmirktų. Silkės filė supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sumaišoma..
Recepto vertinimas:
Troškinti ryžiai su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 1/2 stiklinės maltų daržovių [nulupkite ir smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną, 1 žalią saldžiąją papriką ir dvi trumpas saliero šakneles.] 2.60g. sviesto; 3.2 trintos česnako skiltelės; 4.185g. vištų kepen�..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Obuolių salotos su duona Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 riekutės juodos duonos, 2.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 3.2 česnako skiltelės, 4.2 obuoliai, aliejaus, majonezo maišyto pusiau su grietine. Gaminimas: Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama alieju..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas meduolis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 kiaušiniai, 2.1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, 3.200 g cukraus, 4.300 g medaus, 5.2 šaukšteliai prieskonių mišinio, 6.400-500 g miltų, šaukštelis sodos. Gaminimas: 3 kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, ..
Recepto vertinimas:
Višta, kepta folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, druskos, pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies, 1 poras, 1 morka, 2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių. Gaminimas: Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrin..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, 0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų, 1,5 šaukštelio druskos, 1 tarkuota petražolė, 4 šaukštai ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis aštraus padažo. Gaminimas: Vištieną..
Recepto vertinimas:
Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..
Recepto vertinimas:
Silkė su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.1 stiklinė marinuotų smulkintų grybų, 3.0,5 stiklinės grietinės, 4.2 šaukštai vyno, 5.1 virtas kiaušinis, 6.1 pomidoras, druskos, pipirų. Gaminimas: Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis ..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir morkų apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 4—5 morkos, 50 g margarino, 2 šaukštai miltų, stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, druskos, šaukštas cukraus.Gaminimas Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjausto..
Recepto vertinimas:
Šviežios bulvės su sezamuIngridientai:1 kg šviežių bulvių, pusė stiklinės sezamo sėklų, sumaišytų su prieskoniais bulvėms, druska, pipirais, 2 šaukštai aliejaus. Padažui: 200 g varškės, 3-4 šaukštų grietinės arba kefyro, susmulkinti žalumynai, druska, pipirai, skiltelė �..
Recepto vertinimas:
Žalios salotosIngridientai:75 g cikorijų,75 g garbanotų salotų,75 g "Frisse" salotų,4 virti putpelių kiaušiniai,75 g marinuotų agurkų,75 g saliero šaknies.Padažui:1 arbatinis šaukštelis garstyčių,2 šaukštai obuolių acto,4 šaukštai vandens,2 šaukštai aliejaus, truputis druskos, ..
Recepto vertinimas: