Žalios salotos

Ingridientai:
75 g cikorijų,
75 g garbanotų salotų,
75 g "Frisse" salotų,
4 virti putpelių kiaušiniai,
75 g marinuotų agurkų,
75 g saliero šaknies.

Padažui:
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
2 šaukštai obuolių acto,
4 šaukštai vandens,
2 šaukštai aliejaus, truputis druskos, cukraus.

Gaminimas
Po pusę visų rūšių salotų susmulkiname ir sumaišome su mažais kubeliais supjaustytais agurkais, salierais ir paruoštu padažu. Salotinėje dedame po keletą lapelių visų rūšių salotų, viduryje - sumaišytų susmulkintų salotų, ant viršaus uždedame putpelių kiaušinių puselių. (.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!