20 rezultatų ieškant "riebalai"
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su šonine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių, ryšelio petražolių, 2 kiaušinių, 1 svogūno, 300 g rūkytos šoninės, supjaustytos plonais griežinėlias, druskos, pipirų žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto. Gaminimas: Bulves nuskuskite ir išvirkite, leiskite..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūrio tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 150 g miltų, 100 g margarino, 3 šaukštai šalto vandens, druskos. Įdarui: 100 g lašinių, 2 svogūnai, 150 g „Rambyno” sūrio, 2 raudonieji ankštiniai pipirai, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 1 arbatinis šaukš..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynaiIngridientai: Bulvės kiaušinis druska pipirai riebalai kepimui Gaminimas: Bulvės nuskutamos ir sutarkuojamos, įmušamas kiaušinis, įberiama druska ir pipirai, sumaišoma ir kepami blynai įkaitintuose riebaluose keptuvėje. Valgoma su spirgučiais arba grietine..
Recepto vertinimas:
Trapūs žagarėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125g minkšto sviesto 100g cukraus žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1šaukštelis tarkuotos citrinos žeivelės 1 šaukštas romo 500g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 500g keptaukių miltinio cukraus Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: išplaktas kiaušinis; 3 valg. šaukštai lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; 1 valg. šaukštas džiovintų petra..
Recepto vertinimas:
Vištiena kinietiškai (satay) Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g vištienos krūtinėlės2-3 skiltelės česnako 1-2 sukštai medaus 4-5 šaukstai sojos padažo Prieskoniai Riebalai Gaminimas: Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, so..
Recepto vertinimas:
Šokoladinė dešra Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šokolado120 g cukraus pudros100 g sviesto4 šaukštų grietinės2 šaukštų skysto medaus100 g nuvalytų migdolųKepimo popieriaus Gaminimas: Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens ..
Recepto vertinimas:
Bulvės, virtos riebaluoseIngridientai:8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.Gaminimas Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plauki..
Recepto vertinimas:
Troškinys su avienaIngridientai:3—4 žalios bulvės, morka, 300 g avienos, 0,5kg šviežių kopūstų, svogūnas, lauro lapas, šaukštelis kmynų, druskos.Gaminimas Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulki..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir šviežiu bulvių sriuba
Pomidorų ir šviežiu bulvių sriubaIngridientai:1/2kg pomidorų, 3-4 šviežios bulvės, 1,5l. sultinio, bazilikų, petražolių lapelių. Skrebučiams: 4 riekės batono arba baltos duonos, 3 česnakų skiltelės, 30 g sviesto, arba alyvuogių aliejaus. Gaminimas Pomidorus nuplikome, nulupame o..
Recepto vertinimas:
Lydytas sūrisIngridientai:0,5kg varškės, 100 g sviesto, 2—3 tryniai, druskos, kmynų.Gaminimas Į varškę įberiama kmynų, druskos ir laikoma šiltai 2—3 dienas. Paskui į ją supilamas tirpintas sviestas ir kaitinama maišant, kol pasidaro vientisa masė. Po to sudedami išpl..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
ŽagarėliaiIngridientai:1/2kg miltu, 100g sviesto, 6 tryniai, 2 kiaušiniai, 30g cukraus, 1 stiklinė grietinės, 25g spirito, vanilinio cukraus, riebalų virimui.Gaminimas Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsira..
Recepto vertinimas:
Bavariški riebaluose kepti paplotėliai
Bavariški riebaluose kepti paplotėliaiIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 85 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė; 80 g sviesto; 500 g kokoso riebalų arba 500 ml kepimui skirto aliejaus; Cukraus paplotėliams pabarstyti..
Recepto vertinimas:
Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai
Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiaiIngridientai:Žiupsnelis druskos; 50 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 150 g miltų; 4 kiaušiniai; 700-800 g riebalų kepimui; Cukraus pudros pabarstymui.Gaminimas 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo vir..
Recepto vertinimas:
BANANAI MEDUJEIngridientai:Tešlai: 80 g miltų, 2 šaukštai kukurūzų krakmolo, 14 šaukštelio kepimo miltelių, 150 ml vandens, 1 kiaušinio baltymas, 1 šaukštelis sezamo aliejaus, 4 bananai, 2 taukštai sezamo sėklų, žemė..
Recepto vertinimas: