Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko,
0,5 stiklinės aliejaus,
1 stiklinė aštraus padažo,
3 svogūnai arba porai,
300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų,
7 bulvės,
acto arba citrinos sulčių,
druskos, imbiero arba muškato riešuto,
1 rūgštus obuolys arba pusė citrinos, žalumynų.
Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugnies 20 minučių troškinti. Ištroškintą žuvį apibarstyti pjaustytais žalumynais ir patiekti su virtais žiediniais kopūstais ir salotų lapelių arba agurkų salotomis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!