Višta, kepta folijoje
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 višta,
druskos, pipirų,
1 šaukštelis kmynų,
2 - 3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai tarkuotos petražolės šaknies,
1 poras,
1 morka,
2 šaukšteliai citrinos ar obuolių sulčių.
Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrinti druska, sumaišyti su pipirais ir kmynais, bei apšlakstyti rūgščiomis sultimis. Į Pilvo ertmę įdėti sviesto arba taukų, sumaišytų su tarkuota petražole. Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą, ir 20 - 30 minučių kepti orkaitėje 180 ° C temperatūroje.
Padažui tinka sultys, kuriose kepė mėsa. Į jas galima įdėti grietinėlės ir aštraus padažo.
Patiekti su virtais ryžiais ar keptomis bulvėmis ir daržovėmis (žirniais, pupelėmis, žiediniais koūstais ir kt.), vaisių salotomis. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!