20 rezultatų ieškant "skyrelyje"
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Vaflių tortasIngridientai:10 vaflių (18 cm skersmens), 150 g marcipaninės masės (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 3 valg. šaukšt. abrikosų džemo, 3 valg. šaukšt. abrikosų likerio arba citrinų sulčių, 125 ml grietinėlės (grietinės), 125 g šokolado, 100 g riešutų nugos (ž..
Recepto vertinimas:
Tortas "Pasveikinimas"Ingridientai:Tešlai: 10 kiaušinių, 300 g cukraus, 2 pak. vanilinio cukraus, 200 g miltų, 100 g krakmolo, 2 nubraukti arbat. šaukšt. kepimo miltelių. Kremui: 300 g sviesto, 4 kiaušinių tryniai, 150 g cukraus pudros, 400 g riešutų nugos (žiūrėkite skyrelyje "Visk..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
Nugos pyragasIngridientai:150 g sviesto; 150 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 3 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 valg. š. romo; 3 arb. š. kepimo miltelių; 3 valg. š. pieno; 50 g kapotų migdolų; 100 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"); Riebalų forma..
Recepto vertinimas:
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumiIngridientai:50 g kakavos miltelių; 300 g cukraus; Apie 200 ml pieno; 300 g sviesto; 4 kiaušiniai; 1 pak. kepimo miltelių; 500 g miltų; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 valg. š. romo; Riebalų skardai patepti; 300 g konserv..
Recepto vertinimas:
Imbiero kubeliai su šokoladuIngridientai:125 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 1 nubrauktas valg. š. imbiero miltelių; 4 kiaušiniai; 250 g miltų; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 250 g tarkuoto šokolado; 200 g razinų; 150 g šokoladinio glajaus (žiūr�..
Recepto vertinimas:
„Princo ir regento“ tortas
„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai trikampiaiIngridientai:150 g miltų; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių; 145 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 kiaušinis; 145 g sviesto; 2 valg. š. abrikosų uogienės; 100 g maltų lazdyno riešutų; 100 g kapotų lazdyno riešutų; 50 g šokoladinio glajaus (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas:
Lazdyno riešutų ir migdolų tortas
Lazdyno riešutų ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 500 g rupių kvietinių miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 150 g medaus; 1 citrinos sultys; 150 g sviesto arba margarino; 4 valg. š. pieno. Įdarui: 500 g maltų lazdyno riešutų; 400 g maltų mig..
Recepto vertinimas:
Tortas su kiviais ir mangaisIngridientai:Tešlai: 250 g rupių kvietinių miltų; ½ pak. kepimo miltelių; 1 vanilės lazdelė; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 75 g medaus; 1 citrinos sultys; 75 g sviesto arba margarino; 3 valg. š. pieno; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 3 kiviai; 3 mang..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinis su džemu
Biskvitinis vyniotinis su džemuIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Sviesto skardai ištepti; Cukraus biskvitui pabarstyti. Įdarui: 250 g mėgstamo skonio džemo; Cukraus ..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaru
Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaruIngridientai:3 kiaušiniai; 100 g cukraus; 2 pak.vanilinio cukraus; 1 arb. š. kepimo miltelių; 150 g miltų; 8 ananaso griežinėliai; 600 ml grietinėlės; 2 pak. grietinėlės standiklio; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje �..
Recepto vertinimas:
Riešutų biskvito vyniotinisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 75 g cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 50 g miltų. Įdarui: 250 ml grietinėlės; 1 pak. vanilinio cukraus; 50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â�..
Recepto vertinimas:
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“
Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių Riebalų formai ištepti. Įdarui: Indelis konservuotų kriaušių; 2 valg. š. želatinos; 250 ml kriaušių s..
Recepto vertinimas:
Slyvų pyragas su marcipanaisIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 20 g mielių; 125 ml pieno; 2 valg. š. cukraus; 1 valg. š. sviesto arba margarino; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 1 valg. š. romo; Cinam..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pienišku šokoladu
Sausainiai su pienišku šokoladuIngridientai:200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 300 g miltų; 200 g sviesto; 100 g cukraus pudros; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. cinamono miltelių; 50 g maltų migdolų.Gaminimas Pusę pieniš..
Recepto vertinimas: