8 rezultatų ieškant "barsciai 2bsu 2bgrybais"

Barščiai

Barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Burokėliai, morkos, salierai, bulvės, pomidorai, kopūstai, žalumynai, šaukštas krapų ar kmynų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Burokėlius, morkas, salierus,smulkiai sukapoti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir virti 5-7 min, įberti ..

Recepto vertinimas: 0

Barščiai su grybais

Barščiai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių arba 30 g. džiovintų baravykų, 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, truputis saliero ar petražolės, 2 nedideli burokėliai (400 g.), 4 bulvės, druskos, 1 - 2 litrai sultinio, 1 šaukštelis miltų, 1 - 2 šaukštai grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviški barščiai

Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Barščiai su baravykais

Barščiai su baravykaisIngridientai:1—2 burokėliai, 4—5 džiovinti baravykai, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami ..

Recepto vertinimas: 4

Ukrainietiški barščiai (Natalijos)

Ukrainietiški barščiai (Natalijos)Ingridientai:Marinuoti burokėliai; Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži); Morkos; Bulvės; Rūkyti šonkauliukai; Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).Gaminimas Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa..

Recepto vertinimas: 4

Picos pyragas

Picos pyragasIngridientai:Tešla:Miltai - 250 gr.Sviestas - 50 gr.Kiaušinis - 1 vnt.grietinė - 200 gr.picos prieskoniai (pagal skonį)Įdaras:1-2 svogūnas,rukytos kiaulienos arba jautienos file (Iš serijos Panevėžio filė)konservuotų barščių (0,5 ltr. stiklainis)saldi paprika - 1česnakas ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: barsciai 2bsu 2bgrybais