20 rezultatų ieškant "raumenu"

Grybų sriuba su kepta mėsa

Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Jautiena troškinta aluje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g jautienos 40g riebalų, druskos, pipirų 1 svogūnas 1 šaukštas garstyčių 1/2 l tamsaus alaus kmynų susmulkintos citrinos žievelių keletas duonos plutelių Gaminimas: Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su d..

Recepto vertinimas: 0

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..

Recepto vertinimas: 0

File prismaigstyta lašiniukų

File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su krienų padažu

Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje

Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos, 7.1 šaukštelis druskos, 8.50 g grietinės, 9.2 pomidorai, 10.petražolės la..

Recepto vertinimas: 5

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su daržovėmis

Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500—600 g jautienos, 2.3—4 morkos, 3.1 griežtis arba ropė, 4. nedidelis kopūstas, 5.500 g bulvių, 6.druskos, 7.žalumynų Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

Langetas su svogūnais

Langetas su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio, 2.druskos, pipirų, 3.50 g riebalų, 4.4 nedideli svogūnai. Padažui: 5.50 g sviesto, 6.1 šaukštas miltų, 7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio, 8.200 g grietinės. Gaminimas: Iš mėsos ..

Recepto vertinimas: 0

Lašinukai drebučiuose

Lašinukai drebučiuoseIngridientai:300g lašinukų su raumenų sluoksneliais, 1 morka, 1 svogūnas, 2-3 pipirai, 1 lauro lapelis, 5g želatinos, petražolių, citrinos, druskos.Gaminimas Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, į..

Recepto vertinimas: 3

Virta jautiena

Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽUIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės,12 gabalėlių rūkyto kumpio,1 šaukštas miltų,3 šaukštai aliejaus.Marinatui:1 šaukštas susmulkinto rozmarino,1 šaukštas susmulkinto šala..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: raumenu