25 rezultatų ieškant "pievagrybiais"

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos kepsnys su daržovėmis

Veršienos kepsnys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 7 kg veršienos be kaulų 100 g plonais griežinėliais pjaustytų lašinukų l kubelis koncentruoto mėsos sultinio 100 ml vandens 30 g sviesto 1 šalavijo šakelė Maltų pipirų, druskos Gaminimas: 1...

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų.  Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Kalafijoro draugijoje

Kalafijoro draugijoje Patiekalo šalis: Airija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kalafijoras pievagrybiai konservuotų pupelių (viską dėti pagal Jums tinkančius kiekius) majonezas druska pipirai Gaminimas: Kalafijorą nuplauti ir susmulkinti, pievagrybius supjaustyti, pupeles nusausinti ir s..

Recepto vertinimas: 1

Apkeptos įdarytos dešrelės

Apkeptos įdarytos dešrelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g pievagrybių 1 mažas svogūnas 4 pomidorai šiek tiek sviesto 1 kiaušinis 1 šaukštelis kario 1/8 l grietinės 100g tarkuoto fermentinio sūrio druskos ir pipirų 400g dešrelių Gaminimas: Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti...

Recepto vertinimas: 3

Šaltas kumpio ir daržovių užkandis

Šaltas kumpio ir daržovių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukšta..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Veršiena su pievagrybiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg, 2.maži pievagrybiai 200 g, 3.1 morka, krapai, svogūnų laiškai, pomidorų padažas (pageidautina aštrus), druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas, aliejus kepimui. Gaminimas: Nedideliais g..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė su pievagrybiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 skumbrės, 2.1 šaukštas miltų, 3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino, 4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, citrinos sulčių, trynys, 5.150 g pievagrybių. Gaminimas: Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlaksto..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..

Recepto vertinimas: 4

Menkės troškinys su šparagais

Menkės troškinys su šparagais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g menkės, 2.500 g šparagų, 3.200 g pievagrybių, 4.100 g žaliųjų žirnelių, 5.svogūnas, 6.2 šaukštai krapų, 7.2 šaukštai citrinos sulčių, 8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės, 9.stiklinė daržovių nuoviro, ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su pievagrybiais

Spagečiai su pievagrybiaisIngridientai:400 g spagečių 300 g pievagrybių 250 g rūkytos kiaulienos šoninės 125 g grietinėlės 100 g tarkuoto parmezano šviežių bazilikų česnako laiškų 1 skiltelė. česnako 1 šaukštas aliejaus 2 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 4

Lakštiniai su pievagrybiais

Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..

Recepto vertinimas: 0

autienos kukulių sriuba su pievagrybiais

autienos kukulių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:2 l vandens 20-25 pievagrybiai 2 morkos 1 svogūnas 2-3 bulvės druskos lauro lapelių juodųjų pipirų Kukuliams: 300 g jautienos faršo 1 kiaušinis jautienos priekonių 1 riekelė batonoGaminimasUžvirkite pasūdytą vandenį. Už..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su pievagrybiais

Omletas su pievagrybiaisIngridientai:6 kiaušiniai, 150 g pievagrybių, 40 g sviesto arba aliejaus, druskos, maltų pipirų. Gaminimas Pievagrybius nuplauname, supjaustome, sudedame į keptuvę su riebalais, pasūdome, įberiame pipirų ir kepame 10-12 min. Po to paruošiame ir iškepame omletą. A..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai su pievagrybiais

Kiaušiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g pievagrybių, 2 šaukštai riebalų, 2 svogūnai, 1/2 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, petražolių, kiaušinių (1 vienam asmeniui), pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūn..

Recepto vertinimas: 5

Sultinyje virta jautiena

Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su pievagrybiais

Kalakutas su pievagrybiaisIngridientai:Kalakutas (apie 3 kg), 100 g veršienos, 100 g kiaulienos, 200 g pievagrybių, po 150 g lašinių, galvijų kepenų.Gaminimas 100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų ..

Recepto vertinimas: 0

Austrės su pievagrybiais

Austrės su pievagrybiaisIngridientai:36 austrės, 150 g pievagrybių, Bešamel padažas, 50 g sviesto, druskos, pipirų, džiūvėsių.Gaminimas Austres išimti iš kriauklių, keletui minučių įmesti į verdantį kur-bujon nuovirą. Stambesnes perpjauti per pusę. Išvalytus ir nuplautus ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Troškinta veršiena su pievagrybiaisIngridientai:1,5kg veršienos su kaulu (mentės), 2 stikl. mėsos sultinio (gali būti iš kubelių), pusė stikl. grietinės, 500g pievagrybių, cukinija (300g), 3 morkos (200g), 2 svogūnai (100g), 2 skilt. česnako, 3 v.š. miltų, pusė stik..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiaisIngridientai:500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos, 300-350g. maltos mėsos, 1 svogūnas, 100g. pievagrybių, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 1 trynys, susmulkinti žalumynai, 1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.Gaminimas Tešlą atšild..

Recepto vertinimas: 4

Veršiena su pievagrybiais

Veršiena su pievagrybiaisIngridientai:0,5 kg. veršienos krūtinėlės su kaulu, 200 g. pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 50 g. brendžio, 4 šaukštai grietinės, miltų, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po..

Recepto vertinimas: 1

Makaronų apkepas su pievagrybiais (Ryčio)

Makaronų apkepas su pievagrybiais (Ryčio)Ingridientai:500 g. makaronų (stambesnių vamzdelių), 800 g. pievagrybių, 300 g. fermentinio sūrio, pomidorų padažo.Gaminimas Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutark..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 artišokai; 1 citrinos sultys; 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai; 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 150 g supjaustytų griežinėliais pievagrybių; 2 nedideli smulkiai s..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliais

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliaisIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. sviesto; 1 supjaustytas plonais griežinėliais nedidelis svogūnas; 1 smulkiai sukapota česnako skiltelė; 350 g rizoto ryžių; 350 g jaunų pievagrybių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio dar�..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiais