Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas

Ingridientai:
1 kg bulvių,
100 g pievagrybių,
svogūnas,
250 šoninės,
250 g dešros,
4 kiaušiniai,
1/2 stiklinės grietinės,
250 g aštraus fermentinio sūrio,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pakepinti šoninę, sudėti dešrą ir svogūnus. Atskirai iškepti pievagrybius. Į kepimo skardą sudėti šoninę, bulves, kietai virtus kiaušinius, dešrą ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!