Skumbrė su pievagrybiais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 skumbrės,
2.1 šaukštas miltų,
3.1 - 2 šaukštai sviesto arba margarino,
4.1 - 2 šaukštai tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų,
citrinos sulčių,
trynys,
5.150 g pievagrybių.
Gaminimas:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, uždaromas tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste troškintais pievagrybiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!