5 rezultatų ieškant "karsio"
Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Sutintas karšisIngridientai:1 kg karšio, 20 g sviesto, 1/2 citrinos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės grietinėlės, druskos.Gaminimas Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupu..
Recepto vertinimas:
Karšio kukuliaiIngridientai:1 kg karšio, l-2 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės grietinėlės, 2 kiaušiniai, prieskonių (pipirų, muskato, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, salieras, svogūnas, gelteklė), druskos, 20 g sviesto kukuliams užpilti.Gaminimas Iš žuvies išimami kaula..
Recepto vertinimas: