Spagečiai su pievagrybiais

Ingridientai:
400 g spagečių
300 g pievagrybių
250 g rūkytos kiaulienos šoninės
125 g grietinėlės
100 g tarkuoto parmezano
šviežių bazilikų
česnako laiškų
1 skiltelė. česnako
1 šaukštas aliejaus
2 šaukštai sviesto
4 kiaušinių tryniai
druskos
pipirų
Gaminimas

Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Smulkiai supjaustykite šoninę ir kartu su grybais sudėkite į keptuvę. Įberkite druskos, pipirų ir kepkite apie 20 minučių. Išmaišykite grietinėlę ir tarkuotą sūrį. Bazilikus ir česnakų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Viską išmaišykite. Paruoštą padažą užpilkite ant grybų ir kaitinkite 10 minučių. Nuvalykite česnaką ir perpjaukite per pusę. Puode užvirinkite 4 1 sūdyto vandens, įpilkite valgomąjį šaukštą aliejaus, sudėkite česnaką, spagečius ir virkite apie 10 minučių. Spagečius išpilkite į koštuvą, perplaukite šaltu tekančiu vandeniu ir palikite, kad nuvarvėtų. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite spagečius, išmaišykite ir sudėkite į keturias lėkštes. Spagečius užpilkite grybų padažu, papuoškite kiaušinių tryniais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!