Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
30 g baklažano,
30 g cukinijos,
30 g raudonos saldžiosios paprikos,
30 g geltonos saldžiosios paprikos,
20 g pievagrybių,
20 g žiedinių kopūstų,
20 g brokolių,
20 g morkų,
20 g virtų lęšių,
4 skiltelių česnako,
100 ml grietinėlės,
šaukštelis kario,
druskos,
pipirų.
Stambiais gabaliukais supjaustomas baklažanas, paprika, cukinija, pievagrybiai.
Į įkaitintą aliejų keptuvėje sudedamos česnako skiltelės, o po poros sekundžių visos daržovės ir grybai. Tada pagardinama kario prieskoniais, druska, pipirais. Viskas lengvai apkepama, pabaigoje supilama grietinėlė ir lęšiai. Dar pora minučių ir… skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!